Як проходили парламентські вибори у Хмельницькому

Як проходили парламентські вибори у Хмельницькому
26 жовтня о 8:00 почалися вибори до Верховної Ради України. Про те, як відбуваються вибори на Хмельниччині, будемо писати у цій новині. Слідкуйте за оновленнями.

У день виборів "ВСІМ", як і щодня, працює у онлайн-режимі. Повідомляйте новини за номером 097-182-29-64, а також на редакційну електронку [email protected] чи у групи "ВСІМ" у соцмережах.

У Хмельницькому проголосували останні виборці, дільниці зачинено, члени комісій рахують голоси. 

Про підкуп виборців на Хмельниччині заявили у "Свободі". Однак, інформація не підтвердилася.

Відео дня

Голосування по Хмельниччині відбувається спокійно. Однак, не без пригод - так, у Кам"янці-Подільському районі нібито планували підкупити виборців. Про це до міліції повідомив анонім. Як з"ясувалося, телефонував чоловік, який мешкає у тому ж селі.

До обіду у Хмельницькому проголосував кожен п"ятий виборець. Станом на 12:00 Хмельниччина увійшла у трійку лідерів по відвідуваності на виборчих дільницях, явка - 24.54 %. Перед нами лише Черкаська та Кіровоградська області. Найактивніше, за словами спостерігачів, голосують у Новоушицькому районі.

 

Голосують і у пансіонаті для людей похилого віку. Частина стареньких не можуть пересуватися, тому до них прийшли зі скриньками для голосування. Окрім офіційних кандидатів, бабусі шукають у списках бога та директора.

Не всі бійці сьогодні зможуть проголосувати. Причиною того, що деякі бійці АТО не мають можливості проголосувати, стала безвідповідальність командирів та неспроможність Верховної Ради дозволити їм голосувати за наявності військового квитка. Про це «ВСІМ» повідомив Олександр, який знаходиться у Маріуполі.

Тим часом у Хмельницькому майбутнє для своїх дітей вибирають вагітні. Всього у пологовому проголосує 66 майбутніх мам. Спецрепортаж "ВСІМ" з дільниці читайте тут.

Хмельничани, які воюють на Сході, голосують на дільницях на Луганщині та Донеччині. Бійці знайшли можливість, аби віддати свій голос за майбутнє України. А ви?

У Хмельницькому на округу №187 замінили голову комісії. Чи є це порушенням - читайте тут.

У Хмельницькому вже проголосували перші виборці. На дільниці вже від ранку приходять люди - за спостереженям журналістів "ВСІМ", найбільше серед них пенсіонерів.

Одними з перших скористувалися своїм виборчим правом у Хмельницькому слідчому ізоляторі. Як голосували затримані - читайте у спецрепортажі "ВСІМ".

Усі виборчі дільниці на Хмельниччині відкрилися вчасно

За порядком на дільницях Хмельниччини стежать 1670 міліціонерів. Їм допомагають близько 3,5 тисяч громадян.

Коментарі (10)
  • Ватник

    Пришол галасовать не нашол Путена в списках!

    Ксенія reply Ватник

    Потрібно було шукати не Путена,а Путина,якщо ви мали на увазі російського фашиста.Ось так і дивемо в "лікбезі",не знаючи елеменарного.

    Ватник reply Ватник

    Зато увидел Правый сектор в списках! Миня аж трисет!
  • Fora

    А як можна було спостергіати на виборах, це треба бути членом партії чи активістом?
  • Иван

    молодцы, исправили оперативно. То дополните уже в теме о смене головы комисси: по всем областям подобное. Слились комиссии . Как неожиданно...надо же....кто бы мог предположить, что всё к тому сведётся! ))
  • Иван

    А зачем летнюю фоту откопали в заглавный пост?

    Коломенко Любов reply Иван

    А їм шо?Хоч би стежки до дільниць пісочком посипали, а то слизько, виборці йдуть голосути і падають.

    Лена reply Коломенко Любов

    Дорожки посыпаны, вы наверное из дома не выходили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up