Як проходили парламентські вибори у Хмельницькому

Як проходили парламентські вибори у Хмельницькому
26 жовтня о 8:00 почалися вибори до Верховної Ради України. Про те, як відбуваються вибори на Хмельниччині, будемо писати у цій новині. Слідкуйте за оновленнями.

У день виборів "ВСІМ", як і щодня, працює у онлайн-режимі. Повідомляйте новини за номером 097-182-29-64, а також на редакційну електронку [email protected] чи у групи "ВСІМ" у соцмережах.

У Хмельницькому проголосували останні виборці, дільниці зачинено, члени комісій рахують голоси. 

Про підкуп виборців на Хмельниччині заявили у "Свободі". Однак, інформація не підтвердилася.

Відео дня

Голосування по Хмельниччині відбувається спокійно. Однак, не без пригод - так, у Кам"янці-Подільському районі нібито планували підкупити виборців. Про це до міліції повідомив анонім. Як з"ясувалося, телефонував чоловік, який мешкає у тому ж селі.

До обіду у Хмельницькому проголосував кожен п"ятий виборець. Станом на 12:00 Хмельниччина увійшла у трійку лідерів по відвідуваності на виборчих дільницях, явка - 24.54 %. Перед нами лише Черкаська та Кіровоградська області. Найактивніше, за словами спостерігачів, голосують у Новоушицькому районі.

 

Голосують і у пансіонаті для людей похилого віку. Частина стареньких не можуть пересуватися, тому до них прийшли зі скриньками для голосування. Окрім офіційних кандидатів, бабусі шукають у списках бога та директора.

Не всі бійці сьогодні зможуть проголосувати. Причиною того, що деякі бійці АТО не мають можливості проголосувати, стала безвідповідальність командирів та неспроможність Верховної Ради дозволити їм голосувати за наявності військового квитка. Про це «ВСІМ» повідомив Олександр, який знаходиться у Маріуполі.

Тим часом у Хмельницькому майбутнє для своїх дітей вибирають вагітні. Всього у пологовому проголосує 66 майбутніх мам. Спецрепортаж "ВСІМ" з дільниці читайте тут.

Хмельничани, які воюють на Сході, голосують на дільницях на Луганщині та Донеччині. Бійці знайшли можливість, аби віддати свій голос за майбутнє України. А ви?

У Хмельницькому на округу №187 замінили голову комісії. Чи є це порушенням - читайте тут.

У Хмельницькому вже проголосували перші виборці. На дільниці вже від ранку приходять люди - за спостереженям журналістів "ВСІМ", найбільше серед них пенсіонерів.

Одними з перших скористувалися своїм виборчим правом у Хмельницькому слідчому ізоляторі. Як голосували затримані - читайте у спецрепортажі "ВСІМ".

Усі виборчі дільниці на Хмельниччині відкрилися вчасно

За порядком на дільницях Хмельниччини стежать 1670 міліціонерів. Їм допомагають близько 3,5 тисяч громадян.

Коментарі (10)
  • Ватник

    Пришол галасовать не нашол Путена в списках!

    Ксенія reply Ватник

    Потрібно було шукати не Путена,а Путина,якщо ви мали на увазі російського фашиста.Ось так і дивемо в "лікбезі",не знаючи елеменарного.

    Ватник reply Ватник

    Зато увидел Правый сектор в списках! Миня аж трисет!
  • Fora

    А як можна було спостергіати на виборах, це треба бути членом партії чи активістом?
  • Иван

    молодцы, исправили оперативно. То дополните уже в теме о смене головы комисси: по всем областям подобное. Слились комиссии . Как неожиданно...надо же....кто бы мог предположить, что всё к тому сведётся! ))
  • Иван

    А зачем летнюю фоту откопали в заглавный пост?

    Коломенко Любов reply Иван

    А їм шо?Хоч би стежки до дільниць пісочком посипали, а то слизько, виборці йдуть голосути і падають.

    Лена reply Коломенко Любов

    Дорожки посыпаны, вы наверное из дома не выходили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up