Дільниці закрилися. Голосування в Хмельницькому пройшло без порушень

Дільниці закрилися. Голосування в Хмельницькому пройшло без порушень
Правоохоронці та громадські активісти не зафіксували нічого, щоб могло вплинути на результати. Єдине на що нарікають – низька явка виборців.

Сьогодні, 15 листопада, у Хмельницькому проходив другий тур виборів. Хмельничани, що прийшли на дільниці, обирали між свободівцем Олександром Симчишиним та самовисуванцем Костянтином Чернилевським. Та не багато мешканців міста скористалися своїм правом голосу. За даними ГМ "ОПОРА" середня явка у Хмельницькому склала трішки більше 34%.

- Вибори у місті пройшли спокійно. Ми не зафіксували особливих порушень. Можна сказати, що це одні із найспокійніших виборів у Хмельницькому. Та єдине, що не радує, це низька явка виборців, - розповів «ВСІМ» голова обласного осередку ВГО «Комітет виборців України». Юрій Ануфрієв. – За цим показником ми не особливо відрізняємся від інших українських міст, де обирали мера.

Не було зафіксовано значних порушень і правоохоронцями. У Хмельницький відділ Національної поліції  надійшло не досить багато повідомлень у порівнянні з першим туром. Та більшість із них поки не підтвердилася.

Відео дня

Про те як проходило голосування у Хмельницькому читайте ТУТ. Слідкуйте за результатами разом із «ВСІМ».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up