Мандзій заявив, що хоче позбутися підприємства з пасажирських перевезень


Кандидат на посаду міського голови Хмельницького Сергій Мандзій зробив гучну заяву. Він має намір завершити свою підприємницьку діяльність, яка пов’язана із пасажирськими перевезеннями.

Такі дії кандидата в мери пов’язані із наболілим питанням зміни вартості проїзду. Мандзій, який є засновником  товариства з обмеженою відповідальністю “Рембуд-транс”, оголосив, що на нього та інших підприємців тисне міська рада. 

"Я, кандидат на посаду Хмельницького,  міського голови оголошую, що позбавляюся свого підприємства з пасажирських перевезень. По-перше, теперішня міська влада через мій бізнес чинить жорсткий тиск. Вона провокує і роздмухує конфлікт між перевізниками міста та хмельничанами. Крім руйнування моєї репутації, такі дії зачіпають ділову репутацію інших перевізників в очах містян. По-друге, для мене є очевидною спроба очільників міста влаштувати переділ ринку пасажирських перевезень. Мої моральні та ділові принципи не дозволяють мені байдуже спостерігати за цим. Я не дозволю чинити тиск на мене та інших підприємців, які чесно працюють. Я не дозволю використовувати хмельничан у брудних оборудках, сіючи конфлікти і розбрат. Тому я прийняв рішення позбутися свого бізнесу, дотичного до міських перевезень, знищивши важелі, якими можна здійснювати цей тиск. Офіційно звертаюся до вас з розумінням поставитися до цього вчинку та правильно зрозуміти мої мотиви. Вважаю, що кандидат на посаду міського голови повинен здійснювати рішучі кроки та виявляти принциповість у питаннях, коли нехтують моральними законами. Доведу серйозність  намірів офіційними документами. Я іду на посаду міського голови і підтверджую рішучість нести відповідальність за майбутнє хмельничан", - заявив Сергій Мандзій. 

Нагадаємо, від 25 вересня, проїзд у маршрутках коштує 3 гривні,  2, 50 - в автобусах. Після рішення сесії міськради про встановлення саме таких цін, перевізники перекрили рух на Кам'янецькій. Свого вони намагалися добитися і на засіданні виконкому у четвер, 24 вересня. Навіть влаштували своєрідний "коридор ганьби" у міській раді. Після перемовин із владою на День міста  вони "подарували" хмельничанам безкоштовний проїзд.

Відео дня

Читайте також: З 1 листопада за проїзд в автобусах у Хмельницькому платимо 3 гривні

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up