Усі 115 дільниць в Хмельницькому відкрилися вчасно

Усі 115 дільниць в Хмельницькому відкрилися вчасно
Свою роботу дільниці розпочали без особливих порушень.

Другий тур виборів мера у Хмельницькому розпочався спокійно. Усі 115 дільниць відкрилися вчасно і без порушень. Не були вони зафіксовані як правоохоронцями, так і громадськими активістами. Лише на виборчій дільниці, що розташована у театрі імені Старицького, голосування розпочалося із кількахвилинною затримкою. Як повідомляють в Громадській мережі "ОПОРА", причиною стало те, що члени ДВК не могли знайти ключ від центральних вхідних дверей.

Нагадаємо, що у другому турі хмельничани обиратимуть мера серед двох переможців голосування 25 жовтня. На крісло міського голови претендують свободівець Олександр Симчишин та самовисуванець Костянтин Чернилевський.

«ВСІМ» інформуватиме про всі події під час голосування. Детальніше про все можна прочитати ТУТ.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up