Втілення природності та краси

Втілення природності та краси
Вибір весільної сукні та створення бездоганного образу нареченої для кожної дівчини, яка збирається до шлюбу – найклопіткіша та найприємніша справа.

В Хмельницькому вибір вбрання надзвичайно великий. Всім відомо, що навіть з інших міст до нас приїжджають за сукнями для наречених. Але серед такого різноманіття досить важко обрати саме ту сукню, яка б була ідеальною та унікальною. Саме за такою сукнею ми, разом з чарівною хмельничанкою Олександрою, вирушили до весільного салону Cherry.  

В салоні Cherry ми хочемо знайти елегантну та неповторну весільну сукню. Адже знаємо, що цей салон співпрацює з відомими світовими торговими марками і дає можливість замовити вбрання з елітних колекцій компаній Papilio, Herms, Eva Bendigo. Та Олександра давно мріє про сукню від іспанської компанії Pronovias. Цей весільний дім знаходиться в Барселоні і має лише 8 представництв в Україні. І саме весільний салон Cherry – один з офіційних представників.

Відео дня
>Отже, примірку ми розпочали з прекрасної сукні кольору айворі з прихованим корсетом модель Babel колекції DREAMS 2012. Паризький шифон плісе, фалди по діагоналі, що додають об'єм і рух спідниці - всі ці казкові доповнення до весільної сукні відповідають романтичному настрою щасливого одруження, а грайливі оборки надають весільній сукні особливої жіночності.
 

Ця сукня дійсно неповторна, але Олександра захотіла приміряти ще сукню з мереживом. Саме в кольорі айворі мереживо виглядає особливо вишукано та елегантно. Воно робить весільне плаття повітряним, жіночним, а образ нареченої беззахисним і крихким. В примірочну занесли плаття з моделі Pergola колекції COSTURA 2012. Пишне плаття з драпірованим прихованим корсетом в комплекті з напівпрозорим болеро перетворює наречену на справжню принцесу з казки.

Мереживо бездоганне, але Олександра, маючи гарну фігуру, попрохала плаття, що підкреслило б її стрункість та витонченість. Тож нашою наступною сукнею стала модель типу «русалка», яка чудово облягає фігуру. Таких моделей дуже багато в колекціях весільних суконь 2011 року, але в салоні Cherry запропонували модель Petunia, що поєднала в собі і бездоганне мереживо, і облягаючий крій, і повітряну легкість фатину. Це новинка цього року, тож така сукня дійсно неповторна та індивідуальна.

Ця модель з триметровою двоярусною фатою, що ніжно обрамлена мереживом, дійсно здалася неперевершеною.

Саме цю сукню і обрала Олександра. А консультанти салону Cherry наголосили, що натуральні тканини, унікальність та неповторність моделі, приємний атлас в підкладці та професійна допомога їхньої кравчині у влаштуванні сукні по фігурі, - все це, підтверджує правильність вибору Олександри.

І дійсно, моделі, відпрацьовані до дрібниць, в дусі ручної роботи з інноваційним дизайном, гідні кращих подіумів світу. Сучасний стиль з елементами високої моди: мереживом, ручною вишивкою і корсетами з повітряними шлейфами. Саме в день весілля ми можемо собі дозволити бути справжньою королевою.

На шляху до справжнього шедевру

Звичайно, сукня – це один з найважливіших елементів створення образу нареченої. Але щоб весілля було дійсно вдалим, необхідно зробити професійну зачіску та макіяж. 

З цим питанням ми звернулися до нового салону краси «Plastilin», що знаходиться в оздоровчому центрі «Фрея».

Адже в цьому салоні є весь спектр послуг для нареченої напередодні та в день весілля. Тут можна і засмагу отримати, і за допомогою SPA-процедур порелаксувати, ну і, звичайно, педикюр, манікюр, макіяж та зачіску зробити. Перевагами саме цього салону є те, що вони використовують професійну косметику у всіх напрямках, а це надзвичайно важливо для Олександри. Адже такі торгові марки як L’oreal, Kerastas, De Klio, Cinecitta - показники високої якості як окремих послуг, так і салону загалом. 

До того ж, надзвичайно приємним і важливим є той момент, що в салоні не просто надають послуги, а професійно консультують, щоб ви могли й надалі поза межами салону правильно доглядати за собою. 
Перукар та косметолог, подивившись на фото весільного плаття, одноголосно вирішили, що будуть створювати ніжний образ. «Дівчина прекрасна сама по собі. В неї чудові риси обличчя, великі очі та довге темне волосся. Плаття надзвичайно гарне і виглядає розкішно, тож робити занадто яскравий макіяж та екстравагантну зачіску не варто. Ми будемо акцентувати увагу на невинності та ніжності нареченої», - сказала візажист салону «Plastilin» Альона. Цим вона підтвердила основні тенденції та поради, які дають світові стилісти, – чим складніше весільне плаття, тим простіше має бути зачіска. Також не забувайте, що якою би модною не була весільна зачіска, вона повинна ідеально поєднуватися з весільною сукнею і гармоніювати з образом нареченої в цілому.

Легкість, об'єм та природність

Створення образу нареченої — це творчий процес, що вимагає не лише часу, але і повного взаєморозуміння між нареченою та майстром. Основна ідея зачіски – легкість, об’єм та природність. Це ідеально підійде до розкішної сукні з великою кількістю мережива і не перевантажить образ.


Волосся накрутили в об’ємні романтичні завитки, а наприкінці заплели легку косу, що ще більше підкреслила легкість та природність. Процес створення шедевру зайняв близько 3-х годин, але то було того варте.
 

Професійно зроблена весільна зачіска підкреслила красу та індивідуальність Олександри, додаючи образу гармонії та вишуканості. Фахівці салону Plastilin врахували всі дрібниці, починаючи з типу і структури волосся, фасону весільного плаття і закінчуючи самим характером нареченої.

Наступний етап – макіяж

Зрозуміло, що весільний макіяж має бути професійним. Він повинен врахувати і спалах фотоапарата, і штучне освітлення приміщення, і яскраве сонце, і бризки дощу, і сльози щастя. Звичайно, багато в чому весільний макіяж залежить від типу обличчя та від весільної зачіски. Але макіяж в такий день повинен бути легким. Тож вирішили очі лише злегка підкреслити тінями теплих тонів, а вуста- блиском для губ і зробити акцент на ніжності Олександри. Мета натурального макіяжу – візуально досягти майже абсолютної відсутності декоративної косметики на обличчі і висунути на передній план природну красу. 
 

Нашій нареченій дійсно пощастило з візажистом. Адже Альона справжній майстер своєї справи. Кожен свій крок вона пояснювала та аргументувала, що дало змогу ще й повчитися премудростям накладення макіяжу. «Очищення термальною водою, нанесення зволожуючого крему, бази, основи під макіяж - це обов’язкова умова для того, щоб макіяж був стійким і щоб обличчя не мало блиску. Один із найголовніших елементів – це брови. Вони мають бути ідеальними. Адже саме брови допомагають створити вражаючий загальний вигляд», - розповідає візажист.


Натуральний макіяж нареченої – витончений, непомітний, але зроблений зі смаком. За допомогою нього передали натуральність обличчя нареченої, її свіжість та виграшно відтінили красу.
Плаття, зачіска, макіяж – основні складові створені. Ми готові до формування цілісного образу.
 

А ось і результат: наречена - втілення чистоти, ніжності, романтики і краси. 
 

Вдячні партнерам за підтримку:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    do you need an urgent loan to solve your financial problems?or you want to start a new business? here in Switzerland, OUR ACCESS OF LOAN IS OUT NOW, which you can freely contact our services 4745678567 or via email
  • Anonymous

    do you need an urgent loan to solve your financial problems?or you want to start a new business? here in Switzerland, OUR ACCESS OF LOAN IS OUT NOW, which you can freely contact our services 4745678567 or via email
  • Anonymous

    Для кого это никудышнее написано и нарисовано?

    Anonymous reply Anonymous

    Для Вас, может, и никудышнее, а для меня очень полезная информация. Не бегая по магазинам, уже знаю какое у меня будет платье
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up