У Хмельницькому закликали не голосувати за УДАР

У Хмельницькому закликали не голосувати за УДАР
Листівки із закликом не голосувати за УДАР розклеїли по Хмельницькому. Підписані рухом «Відсіч», але активісти кажуть, що це не їхніх рук справа.

 - Це повна провокація, – каже Родіон Рачинський, координатор кампанії «Помста за розкол країни» всеукраїнського руху «Відсіч» у Хмельницькому. – Наша організація не має нічого проти УДАРу, і це не наші листівки. Наскільки я знаю, по Україні це не перша провокація, коли партії сваряться між собою, прикриваючись нашим ім’ям. В нас в команді є люди, які підтримують УДАР, можливо, хтось про це дізнався, і вирішив таким чином нас підставити.

Нагадаємо, у середині вересня аналогічні по формі листівки із закликом не підтримувати на виборах-2012 Партію регіонів розповсюджували активісти руху «Відсіч». Тоді учасники потрапили до відділка, а пізніше отримали попередження за розміщення листівок у недозволених місцях.

- Більша частина з листівок наклеєна у недозволених місцях, а за подібне порушення нещодавно ми отримали попередження, – каже Родіон Рачинський. – Я просто в шоці. Відповідь, звичайно, буде. По Партії регіонів ми продовжуватимемо працювати, казатимемо правду, щоб люди знали, до чого призвела політика Партії регіонів. І листівки будуть, але у дозволених місцях.

Відео дня
>

У скандальних листівках вказується, що УДАР є технічним проектом Партії регіонів, що у виборчих списках партії є депутати-регіонали. Відзначимо, сьогодні, 3 жовтня, планується приїзд лідера партії Віталія Кличка.

У Партії регіонів листівки вважають провокацією.

- Партія регіонів за відкриті чесні і прозорі вибори, – заявляють у прес-службі Хмельницької обласної організації Партії регіонів. – У виборчому процесі незаконних методів передвиборчої агітації ми не використовуємо, і це наша принципова позиція. Передвиборчу агітацію здійснюємо виключно керуючись нормами чинного законодавства. Всі спроби деяких політичних сил спаплюжити імідж партії ми оцінюємо як провокацію. Вони керуються принципом чим гірше, тим краще, це їхні методи брудних технологій. Ми вважаємо, що не важко проаналізувати дії деяких суб’єктів виборчого процесу, щоб зрозуміти що на Хмельниччині, як і в інших регіонах сьогодні відбуваються щурячі бої між опозиційними кандидатами. І ми можемо лише порадити представникам деяких політичних партій займатися передвиборчою агітацією з дотриманням норм законодавства. До виборів залишилося обмаль часу, а жителі Хмельниччини, на наш погляд, так і не визначилися, а лише заплуталися у довжелезних списках «єдиних» кандидатів. Це чистої води провокація.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    "Чесно" продажна (або дуже не компетентна) контора. Цих брехливих собак треба судити, щоб людям голову не морочили своіми баснями!
  • Anonymous

    http://www.chesno.org/ - ось Вам сайт руху ЧЕСНО, там можна почитати багато чого цкавого про кожного з кандидатів в депутати. Крім того, десь 10 жовтня відкриється "Карта регіонів", де, сподіваюсь, будуть всі кандидати, що балотуються по місцевим округам.

    Anonymous reply Anonymous

    Не пиз ...и, от Чесно нет ни одного честного,одни купленные козлы,за "бабло"напишут всё что угодно хозяивам!
  • Anonymous

    Жаль,что все кто идет против Регионов превращаются в скандальных баб, и обливают друг друга грязью. Удар,Свобода и не больше дают хоть какую то надежду. Вы посмотрите кто в списках Батькивщины? Стратегия Кличка мне понятна, а вот тактика??? Посмотрим. И как поступит, Кличко, с порченными овцами,которых везде хватает.
  • Anonymous

    в Київраді з фракції Кличка 80% депутатів стали тушками
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up