Через Кам’янецький переїзд пустять швидкісний Хюндай?

Через Кам’янецький переїзд пустять швидкісний Хюндай?
Зупинку на Кам’янецькому переїзді досі не відновили. «Укрзалізниця» не проводить ремонтних робіт, які стали причиною ліквідації станції. Мер міста Сергій Мельник, в свою чергу, заявляє, що влада робить усе можливе.

 

- Ми просимо залізницю, щоб зупинку відновили, - каже міський голова. – Звернення зараз надіслали і від облдержадміністрації, і від міської ради. Також зі своєї сторони підключили депутатів. З формальної сторони, платформи не здали в експлуатацію. Ми просимо, аби потяги ставали і на переїзді, і там, де зараз є облаштована зупинка. Єдина проблема у тому, що має бути швидкісний Хюндай. Але коли буде, тоді і будемо дивитися. Сподіваємось, що у цьому питанні підуть назустріч людям. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    а почему не крюковский эк1 сегодня видел что вместо рельсового автобуса 630м виницу ехал тепловоз м62 с 2 вагонами
  • Anonymous

    просто корейцям немаєде випробувати таке "диво" як Хюндай того і тулятьйого у всі куточки України
  • Anonymous

    А от дівчині хамити зовсім необов,язково. Написала, як могла.

    Anonymous reply Anonymous

    моя реакция - не хамство, а ответ на ее язвение, хотя фразу "заберіть собі на хЮй собі той хюндай" не расцениваете как довольно таки грубое и хамское? Девушка написала мне ответ куда лучше, чем я о ней подумал вначале, потому рад, что ошибся, извинился выше. К тому же Вы исходите из гендерных принципов, хамить не стоит не только девушке, но и людям в целом. Но это не дает права хамить самим девушкам.
  • Anonymous

    Каждый час ходят маршрутки до Киева, с ЖД вокзала. Вот вам и альтернатива. А хуйндайн пусть колесникова возит.

    Anonymous reply Anonymous

    Альтернатива плохая, 90 грн (сейчас, наверное, дороже), комфорт ужасный, ехать дольше, чем поездом, отправляется по мере наполнения, прибывает хз когда

    Anonymous reply Anonymous

    то не зовсім альтернатива. І сидіти або лежати в потязі більш комфортно ніж сидіти в маршрутках. Хто їздив той знає як там зручно - ноги немає як протягнути. Та і з ситуаціями на дорогах також питання. Маю передчуття, що з такими темпами "покращення" через рік-два маршрутки на Київ їздити не будуть в звязку з відсутністю доріг. :)))

    Anonymous reply Anonymous

    заберіть собі на хЮй собі той хюндай..Це все одно , що трактор папусам привезли - чудо чудове, диво дивне, а що з ним робити не знають..Та не пристосована ця корейська цяцька до наших доріг, та й у наш менталілтет не вписується. Що нашому потягу добре- те хюндаю смерть)

    Anonymous reply Anonymous

    судя по культуре речи, тебе бы в дизеле в свое село ездить, по менталитету подходит. Хотя насчет нужнсоти хюндая ты права. Извини :*

    Anonymous reply Anonymous

    Чем вам, сэр, моя культура речи не угодила? Вы у нас наследный принц? Вряд ли.. Настоящий воспитанный человек промолчит в любой ситуации. А вам есть дело не только к новости , но и к комментаторам здесь. А то , как достала ситуация в стране людей , то тут даже Папа Римский бы не выдержал ))))) Вам нравится хюндай? Считаете его нужным здесь? Ради бога, можете хоть каждый день на нем кататься. Абы другим не мешали...) Мне кажется у нас в городе очень много других проблем , кроме хюндая . Лучше бы дороги ремонтировали, и то больше пользы было бы всем.

    Anonymous reply Anonymous

    Вы даже меня не поняли и толком не пытались понять, Раньше нас вообще не спрашивали что лучше делать в городе. А вот почему бы не принц? Моя реакция - на текст сообщения. Этот же Вы нормально написали. Если обидел - прошу прощения. Повторюсь: я не поддерживаю внедрение Хюндаев, а за привычный 176-й экспресс стоимостью 60-65 грн, как он был, а не 85, как сейчас с вагонами бывшего Столичного экспресса.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up