Новини компаній: Відмінна новина для водіїв від СТ «Іллічівське»

Новини компаній: Відмінна новина для водіїв від СТ «Іллічівське»

Ліміти по автоцивілці збільшені в 2 рази! Тепер постраждалі в ДТП власники пошкоджених автомобілів можуть розраховувати на компенсацію в розмірі 100 тис грн, а за шкоду, заподіяну життю і здоров’ю- в межах 200 тис грн.

З огляду на, що ціни на запчастини злетіли, таке страхове забезпечення буде своєчасним.

У той же час, вартість страхового поліса не змінилася. Страхове товариство «Іллічівське» підтверджує поточні розцінки на ОСАГО при нових лімітах.

Важливо відзначити, що поліси, отримані до 19.02.2016 р, діють на старих умовах, тобто зі старими лімітами - 50 тис. і 100 тис. грн відповідно.

Нові поліси, придбані з 19.02.2016 р, діють за новими лімітами.

Трохи раніше, в січні, був підвищений до 50 тис. грн максимальний розмір виплат при оформленні європротоколу - спрощеного оформлення ДТП. Таке оформлення практикується вже кілька років, але багато водіїв так і не почали ним користуватися.

Ось кілька причин, з якими ми стикаємося у своїй практиці:

• водії вважають, що заповнення бланка є складною процедурою;

• з існуючим лімітом виплати по європротоколу - в розмірі 25 тис. грн - не покривалися всі витрати по ремонту. Ось чому зараз цю суму збільшили вдвічі -до 50 тис.грн.

• і, найголовніше - хвилювання, пов'язані з можливістю відмови у виплаті при неправильному заповненні даного бланка і допущенні помилок.

Однак не варто все ускладнювати. Досвід компанії СТ «Іллічівське» дозволяє стверджувати наступне: з европротоколом варто ознайомитися при отриманні поліса. Всі рекомендації та відповіді на запитання можна отримати у фахівця або агента компанії. Більш того, ви можете скористатися консультацією асистансу, телефон якого вказаний в полісі і стікері страхувальника.

У нашій компанії клієнт може скористатися допомогою аварійного комісара, який виїжджає, допомагає все оформити і заповнити європротокол. Це одне з наших переваг, так як дуже небагато компаній надають такий сервіс своїм клієнтам. Якщо ж ви викликаєте поліцію-зверніться за допомогою до них.

До речі в 2015 році таким видом спрощеного оформлення скористалися 12% страхувальників компанії.

І про деякі зручні моменти використання європротоколу: не чекаєте поліцію по три години, ваші права залишаються у вас, відсутня судова тяганина, економите на штраф і судові витрати 615 грн.

У разі, коли не можна застосовувати спрощену систему оформлення ДТП, а саме: у одного з учасників немає поліса ОСАЦВ, водії не досягли згоди щодо винуватця, один з водіїв у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, є постраждалі —варто викликати поліцію.

У березні 2016 року 17 компаній-членів Моторного транспортного страхового бюро України, в тому числі СТ «Іллічівське», підписали угоду про пряме врегулювання страхових випадків. Воно почне діяти на початку травня 2016 року.

Це перш за все зручно для страхувальника. Якщо ви постраждали в результаті ДТП— можете звертатися за виплатою в свою страхову компанію, в якій придбали поліс. Таким чином, у водіїв з'являється право вибору надійної страхової компанії, яка гарантує отримання виплати в термін.

Дуже важливо, що 31 березня на загальних зборах компанія знову була обрана до складу Президії МТСБУ. Компанія входить в ТОП 10 страхових компаній Маріуполя і, в ТОП 20 страхових компаній України.

Сподіваємося, що наші страхові поліси убезпечать вас в дорозі і додадуть впевненості.

Для довідки: СТ «Іллічівське» працює на ринку страхування 11 років, має 30 ліцензій: 18 на добровільні та 12 на обов'язкові види страхування. За підсумками роботи в 2015 році нагороджена Дипломом лідера страхового ринку за ефективне впровадження стандартів якості обслуговування. У квітні 2016 року в склад акціонерів компанії зайшов новий європейський акціонер, готовий інвестувати в розвиток компанії кошти.

Для отримання детальнішої інформації можете зв’язатися з спеціалістом СТ «Іллічівське»  Мазур Юлією за телефонами 0382-72-66-80, 095-283-32-27, e-mail: [email protected]. Або за адресою: м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/1, офіс 308

 

www.illichivska.com.ua

Прес служба СТ «Іллічівське»

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up