Біля Шаровечки насмерть збили пішохода

Біля Шаровечки насмерть збили пішохода
Фото Хмельницький LIVE
  • На 86-річного чоловіка скоїв наїзд “Volkswagen Amarok”.
  • Пішохід загинув на місці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 червня, о 11:00. Біля села Шаровечка 86-річний чоловік переходив дорогу. Робив це у спеціально відведеному місці. 

Інспектор роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк повідомила, що на пенсіонера здійснив наїзд 52-річний водій “Volkswagen Amarok”. В результаті ДТП, пішохід загинув на місці події. Наразі всі обставини з’ясовують слідчі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Леся Коваль

    Продасть  amarok  свій і відкупиться)))
  • Валентина Василенко

    Біда у двох родинах....
  • Валентина Татаринська

    Загинули відразу обоє...Один під колесами.Іншому тюрма( напевне туди спішив).Шкода обох.
  • Василий Шевчук

    Проїжджав на авто саме тоді коли чоловіку робили штучне дихання. По суті він був мертвим. Я їхав на кладовище, поправити могилу матері, він переходив дорогу теж на кладовище, мабуть, бо там нічого немає окрім цвинтаря. Як порівнявся з величезним джипом, подумав що він з цвинтаря не повернеться. Технічно забезпечити безпечний перехід доволі просто, металевий пішохідний міст, або висувні стовпчики при вмиканні пішохідного переходу. Тобто 100% технічні рішення є, і їх багато, проблема у людях, у хворому капіталістичному суспільстві, і це стає не реально. Міст що коштує купу грошей, навряд з'явиться, не кажучи про більш дорогі технічні рішення, та щоб інфраструктура працювала потрібні розв'язки бо траса міжнародного значення. І має бути швидкісною інакше який у ній сенс? Навіть за наявності моста, його  стануть обходити, бо лінь підійматись, як ігнорують підземний перехід біля "Темпа". Ми такі, тому що живемо у таких умовах що нам нема коли голови підняти за клопотами не кажучи про час на якийсь саморозвиток чи дозвілля. Затуркані забиті і нікому не потрібні люди, яких господа рахує за бидло.  Не може машина вагою у 3 т миттєво зупинитись, навіть на допустимій швидкості, як не гальмуй, як і не може літня людина вслідкувати за плотним потоком авто при переході траси міжнародного значення.Не знаю навіщо це пишу, покладаймося на прийдешнє покоління, надіюсь у покійника лишились нащадки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up