Дороги засипає снігом: яка ситуація з рухом транспорту на Хмельниччині

Дороги засипає снігом: яка ситуація з рухом транспорту на Хмельниччині
Дорожники і рятувальники запевняють, що забезпечують нормальний рух транспорту. Фото ДСНС.
  • Погода додала роботи українським дорожникам і рятувальникам.
  • Одні чистять дороги, інші витягають із заметів сотні автомобілів.
  • На Хмельниччині ситуація поки спокійна.

В Україні через снігопади виникли труднощі з рухом транспорту. Протягом неділі, 21 січня, рятувальники витягували із заметів майже 300 автомобілів. В основному, проблеми виникають в центральних та східних областях. Там для забезпечення нормального руху рятувальники і дорожники працюють в посиленому режимі.

Через негоду 146 населених пунктів по всій Україні залишилися без світла. Хмельниччину поки це все оминає. За інформацією ДСНС, якихось надзвичайних ситуацій поки зафіксовано не було. Кажуть, що рух транспорту нормальний і бригади рятувальників не залучалися для буксирування автомобілів.

В Службі автомобільних доріг Хмельниччини переконують, що забезпечено очистку і посипання доріг по всій області. Повідомляють, що за минулу добу було задіяно 70 одиниць спецтехніки та 320 працівниів і використано 1200 тонн піщано-соляної суміші. Кажуть також, що подібних ситуацій, як у інших регіонах, вдасться уникнути. Надіються, що посприяє цьому і погода й сильних снігопадів не буде.

Відео дня

Патрульна поліція просить водіїв по можливості не виїжджати на дороги на власному транспорті. А водіям, які все ж користуються автомобілями у негоду, буди особливо уважними й обережними. Слідкуйте за новинами Хмельниччини й не тільки на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alex Matytsin

    Лично у меня на фирме такой проблемы никогда нет и на большой территории всегда убран нормально снег. Просто купили несколько тракторов в фирме https://voltech.com.ua/ и теперь спокойно все убираем быстро и машины могут нормально подъезжать на погрузку.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up