Дорожники попереджають про затори і обмеження руху: де саме

Дорожники попереджають про затори і обмеження руху: де саме
Ілюстративне фото
  • Водіїв та усіх учасників дорожнього руху просять також не знімати фото і відео у місцях концентрації техніки, робітників і цивільного транспорту. 

На ділянці дороги М-30 Стрий – Ізварине проводять роботи з влаштування асфальтобетонного покриття. Дорожники працюють на ділянці км 317+312 - км + 318+881. Наразі водіїв та інших учасників дорожнього руху попереджають про часткове перекриття руху правою смугою - тобто від Летичівської ЦРЛ до закінчення селища Летичів, в напрямку з Хмельницького до Вінниччини. 

Як інформують у Службі автомобільних доріг, на ділянці проведення ремонтних робіт встановлено реверсивний режим руху транспортних засобів зі світлофорним регулюванням. Можливо утворення заторів. 

Водіїв закликають бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт, особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Не забувайте про ПДР і вимоги дорожніх знаків. 

Відео дня

Також дорожники звертаються з проханнях: 

  • З міркувань безпеки не знімайте фото та відео і не поширюйте в соціальних мережах місця концентрації техніки, робітників та цивільного транспорту. Такі дії можуть нести потенційну загрозу безпеці майну, життю та здоров'ю тих, хто перебуває у тій місцевості.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up