ДТП на трасі: зіткнулися дві вантажівки та мікроавтобус

ДТП на трасі: зіткнулися дві вантажівки та мікроавтобус
Фото з телеграм-каналу УПП у Хмельницькій області.
  • Аварія сталась на шляху Стрий — Ізварине, поблизу села Кудринці.
  • Наразі рух ускладнено, на місці працюють необхідні служби. 

Чергова ДТП на Хмельниччині. Сьогодні, недалеко від населеного пункту Кудринці трапилась аварія за участю вантажівок. Про це повідомляють в патрульній поліції

Правоохоронці зазначають, що зіткнулися 2 фури та мікроавтобус. Це трапилось на 244 кілометрі траси Стрий — Ізварине. Більше подробиць не надають. Наразі на місці аварії працюють всі необхідні служби. 

— Увага‼️ Автодорога Стрий — Ізварине, поблизу населеного пункту Кудринці Хмельницької області (244 км+800м) рух автомобілів суттєво ускладнений через ДТП між двома вантажівками та мікроавтобусом. На місці події працюють усі необхідні служби. Будьте обережні на дорозі! — закликають поліцейські. 

Відео дня

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Додамо, що в ніч на 11 грудня на автошляхах державного значення області чергували 112 механізмів та 143 дорожніх робітники. Водіїв закликають бути уважними під час поїздок, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо за умов туманної погоди. 

Як їздити на автомобілі у туман

У туманну погоду автомобілістам радять вмикати протитуманні фари — вони також відомі як “габарити”. Відомо, що туман спотворює видимість, тож орієнтуватися доводиться по об’єктах навколо: стовпах, деревах та дорожній розмітці.

Також важливо слідкувати за чистотою лобового скла, користуватися обігрівом чи відкривати вікна, аби скло не пітніло.

— Закликаємо учасників дорожнього руху під час ускладнення погодних умов бути уважними та обережними! Пам'ятайте про правила дорожнього руху, — нагадують поліцейські.

Водії:

Пішоходи:

Якщо вам потрібна допомога — телефонуйте на 102.

Читайте також: Загинув дорослий та двоє дітей: на Хмельниччині сталась смертельна ДТП

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up