Кільцеву дорогу навколо Старокостянтинова значно розширять

Кільцеву дорогу навколо Старокостянтинова значно розширять
  • На ділянці траси Н-03 в обхід Старокостянтинова триває поточний середній ремонт.
  • Після робіт проїзна частина стане ширшою та становитиме 8 метрів.

На кільцевій навколо Старокостянтинова кипить робота. Тут проводять поточний середній ремонт на 2-6 кілометрах об'їзної дороги.

Як зазначили у Службі автомобільних доріг області, у результаті проведення ремонтних робіт проїзну частину розширять до восьми метрів. Наразі тут проводиться підсилення дорожнього одягу, методом холодного ресайклінгу та укладається вирівнювальний шар асфальту. Два кілометри шосе уже розширили. Згодом на цій ділянці буде влаштовано верхній шар асфальту.

Нагадаємо, хмельничани можуть дізнатися, які дороги області ремонтують зараз та ремонтували раніше. У цьому допоможе онлайн-карта від "Укравтодору".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up