Куди та за скільки можна доїхати з Хмельницького: перелік потягів та вартість

Куди та за скільки можна доїхати з Хмельницького: перелік потягів та вартість
Ілюстративне фото
  • У розкладах на сайті «Укрзалізниці» зазначені п’ять потягів, які прямують від станції «Хмельницький» до інших населених пунктів України.

  • Однак придбати квитки можна лише на два з них.

  • Розповідаємо, куди зараз можна доїхати та за скільки.

«Укрзалізниця» поступово відновлює сполучення між регіонами України. Не є виключенням і Хмельницький. Компанія призначила декілька потягів, які сполучають місто з іншими населеними пунктами, а також іншими обласними центрами та курортними містами. Ми вирішили скласти для вас перелік місць, у які можна доїхати з Хмельницького, а також перевірити вартість квитків. Дізнавайтеся про все далі.

На сайті «Укрзалізниці» можна переглянути перелік призначених потягів для будь-якої станції. Для станції «Хмельницький» зараз наведений перелік із п’яти потягів, що курсують у напрямку інших міст України. Наводимо їхній перелік, а також перелік населених пунктів, у які прямують ці потяги. Від станції «Гречани» потяги дальнього сполучення не курсують.

Номер

Відео дня

Сполучення

Зупинки після Хмельницького

282

Хмельницький — Генічеськ

Вінниця

Козятин-1

Фастів-1

Київ-Пас.

Миронівка

Ім. Тараса Шевченка

Знам'янка-Пас.

Олександрія

П'ятихатки

Кам'янське-Пас.

Дніпро-Лоцманська

Запоріжжя-1

Мелітополь-Пас.

Якимівка

Новоолексіївка

Генічеськ

715

Київ — Львів

Тернопіль-Пас.

Львів

715

Львів — Київ

Вінниця

Київ-Пас.

772

Хмельницький — Київ

Деражня

Гнівань

Київ-Пас.

6331

Хмельницький — Волочиськ

Кам'янецький переїзд

Речовий ринок

Гречани

Грузівці

Вишневий Сад

Мартинівка

Чорний Острів

Наркевичі

Баглаї

Трительники

Криштопівка

Війтівці

Гарнишівка

Гарнишівський переїзд

Лозова

Волочиськ

Ми перевірили наявність квитків на всі ці потяги за допомогою онлайн-сервісу «Укрзалізниці». Як з’ясувалося, придбати квитки у дальньому сполученні можна лише на потяг номер 772. Вартість за пунктами призначення без білизни та напоїв на 15 липня:

Зазначимо, що придбати квиток можна не на всі місця у вагоні, а лише на половину з них. Розташовані доступні місця у шаховому порядку.

Вартість квитків на потяги приміського сполучення, до яких належить і потяг 6331 «Хмельницький — Волочиськ», залежить від відстані до пункту призначення. Орієнтовна вартість квитків від станції «Хмельницький» до основних станцій на маршруті «Хмельницький — Волочиськ»:

Читайте також: Де українцям можна відпочити цього літа. Перелік країн

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Ольга Сергеевна

    Львов-Херсон цены, как на самолёте 😂
  • Зінаїда Морозюк

    Коли буде електричка Гречани-Жмеринка?
  • Міла

    Я підтримую думку  Зінаїди Морозюк  досить знущатися над людьми.Поїзд  Гречани_ Жмеринка  їздить протягом всього карантину але їздять нею   по спецпропускам по 10 _15 чоловік  в вагоні  невже  немає розумних людей щоб думали головою, прицепіть ще один вагон продавайте білети хай  пенсіонери їздять,на даний масив Верхня_Дільниця  там  Хмельничани  отримали земельні ділянки. Дбайте не про себе  а хоч трошки  про простих  людей. Пустіть поїзд і не замилюйте очі "каронтином"  бо це вам вигідно.

    Андрей Варабей reply Міла

    Держава одного разу про Вас подумала, дала ділянку, тепер докладіть зусиль і подумайте про себе самі.... Теперішній молоді взагалі ніхто нічого не дає!
  • Олег Юрчак

    До гречан.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up