Перекинуте авто і травмовані. Дізналися деталі ДТП у Ружичній

Перекинуте авто і травмовані. Дізналися деталі ДТП у Ружичній
Фото - ДСНС
  • Неподалік зупинки “Цегляний завод”, що у Ружичній, зіткнулися дві автівки.
  • Водія і пасажира однієї із них госпіталізували.
  • Дізналися деталі.

Ранок середи, сьогодні 4 серпня, розпочався не вдало для деяких водіїв і пасажирів. О 08:10 на Кам’янецькій, 159 сталася аварія. Біля зупинки “Цегляний завод” зіткнулися два автомобілі - Daewoo Nexia і Peugeot Expert. Внаслідок цього один із транспортних засобів перекинувся. 

За кермом Daewoo Nexia був 27-річний чоловік і його 25-річна дружина. Обидвоє отримали травми. Для обстеження їх госпіталізували до медзакладу. Про все це повідомила інспектор взводу 2 роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук.

Прозвітували про свою роботу на місці ДТП  хмельницькі рятувальники. Ось що йдеться у повідомленні на сайті ДСНС області.

Відео дня
  • Прибувши на місце виклику надзвичайники 1 Державної пожежно-рятувальної частини деблокували постраждалу пасажирку з понівеченого автомобіля Daewoo, та передали медикам. Каретою “швидкої” травмовану жінку було доправлено до найближчого лікувального закладу. Після чого рятувальники відімкнули акумуляторні батареї обох автомобілів від живлення для запобігання їх загорянню та змили залишки паливо-мастильних матеріалів з проїжджої частини автодороги.

Наразі даною подією займається слідчий по ДТП.

Заставка нова 2021.00_00_20_27.jpg

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up