Півдесятка п'яних водіїв за одну ніч спіймали у Хмельницькому

Півдесятка п'яних водіїв за одну ніч спіймали у Хмельницькому
  • Хмельничани продовжують нехтувати правилами дорожнього руху та сідають за кермо на підпитку.

У ніч на 6 вересня патрульні упіймали у Хмельницькому 5 водіїв з ознаками сп’яніння. Про це інформує Управління Патрульної Поліції.

Зокрема, порушників зупинили на вулиці Купріна,  Курчатова, Проскурівського Підпілля та на проспекті Миру. Усі четверо відмовилися від проходження перевірки на стан алкогольного сп'яніння безпосередньо на місці зупинки. Відтак, на них патрульні склали відповідні протоколи.

А ось кермувальник ВАЗу, якого зупинили на вулиці Чорновола пройшов освідчення за допомоги приладу "Драгер". Його результат показав 0.93 проміле. На чоловіка також оформили відповідний протокол.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про ТОП-10 найп’яніших водіїв, яких оформили хмельницькі патрульні

Читайте також: 

П’яні за кермом: яких водіїв визнавав винними Хмельницький міськрайонний суд у серпні (СПИСОК)

Зі штрафом та без прав. На Хмельниччині засудили п'яного водія

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up