На тротуарі по Кам'янецькій збили велосипедиста

На тротуарі по Кам'янецькій збили велосипедиста
Велосипедист Вадим, який спускався від філармонії в напрямку центру, потрапив під колеса автомобіля "Opel Omega".

Аварія сталася сьогодні, 31 серпня. 

- Я спускався вниз, і через автомобіль, який був припаркований на тротуарі, я не побачив "Opel", який якраз звертав з Кам'янецької. Я влетів у лобове скло автомобіля, - говорить "ВСІМ" велосипедист Вадим. - Було б добре, якби в місті були облаштовані спеціальні велодоріжки, аби було безпечніше їздити на велосипеді.

Відео дня

На місці ДТП працюють працівники Державтоінспекції. Наразі чекають, доки на місце події виїде слідчо-оперативна група Хмельницького міського відділу міліції. 

- Слідчий буде брати покази у свідків аварії, що з’ясувати усі обставини  та деталі дорожньо-транспортної пригоди, - каже інспектор ДАІ Хмельницького міського відділу міліції Ігор Юзвишен. – Проводитиметься ряд експертиз. Судмедекспертиза має  встановити ступінь важкості тілесних ушкоджень. Якщо вони середньої важкості, то це вже автоматично кримінальна справа.  

Травмованого велосипедиста забрала "швидка". Чоловік при свідомості, він отримав травму голови.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Дзиковский Александр

    виноват не водитель а велосипедист этот.
  • Дзиковский Александр

    а неху# летать на велике по тротуарам. я бы на месте водителя - добил чтоб идиоты не размножались. я сам велосипедисть и езжу велом больше чем хожу и видел я как этот уникум и некоторые его дружки катаются по тротуарам.. пусть попробует по дороге так поехать.. мож не в первый день собьют. хочет летать - в лес едь или в безлюдное место.

    Скибицкая Лариса reply Дзиковский Александр

    думай что пишешь... Про уникума, что то ты перепутал так как этот человек первый раз выехал на велике за несколько лет.

    Скибицкая Лариса reply Скибицкая Лариса

    И его даже на фотках тут нету

    Anonymous reply Дзиковский Александр

    Твоє бажаня тобі бкоштувало б 15 років тюрми. Попробуй може збудеться
  • Anonymous

    всі ви говорите про якусь фігню. і ніхто крім велосипедиста не згадав про чмо, яке припаркувалося на тротуарі. саме через нього і сталась аварія

    Анонім reply Anonymous

    А якби дерево росло посеред тротуару, то дерево винне у тому що велосипедист не уважний?
  • UkrRiot

    Вадим - це син Чака Норіса? Розхерачив машину, і ще взмозі давати інтерв'ю?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up