Поліція просить хмельничан допомоги у розшуку винуватців ДТП

Поліція просить хмельничан допомоги у розшуку винуватців ДТП
Фото ілюстративне
  • Один наїхав на пішохода, інший протаранив кіоск.
  • Обоє втекли з місця аварій.
  • Хмельницька поліція просить свідків, повідомити на “102”.

Поліція шукає винуватців двох ДТП, які сталися в межах міста. Правоохоронцям відомі лише марки авто та їх номерні знаки. Будь-яку інформацію про власників просять повідомляти на “102”.

Перша аварія сталася більше місяця тому. А саме, 4 травня, близько 20:50. Невідомий водій, керуючи автомобілем “Skoda Octavia”, бронзового кольору, наїхав на пішохода. Авто рухалося по вулиці Трудова від вулиці Прибузька в напрямку вулиці Вінницьке шосе. Зіткнення сталося на Трудовій, 1. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження.

Друга аварія трапилася 4 червня, о 22:39 по вулиці Кам’янецька 100. Невідомий водій, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, номерний знак ВХ2390СМ, наїхав на кіоск. Чоловік вийшов з машини  та покинув місце пригоди. Його досі не знайшли.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up