Рух через перехрестя Бандери і проспекту перекриють

Рух через перехрестя Бандери і проспекту перекриють
Фото ХМР.
  • Комунальники запланували ремонт дороги.
  • Як їздитиме громадський та приватний транспорт через перекриття?

Ввечері суботи, 22 червня, у Хмельницькому можуть розпочатися проблеми із рухом транспорту. Зокрема, це стосується Виставки. Тимчасові незручності виникнуть через необхідність проведення ремонту ділянки дороги на перехресті проспекту Миру і Бандери. Комунальники почнуть працювати о 20:00 суботи і мають завершити до 14:00 неділі, 23 червня. Тоді ж мають зняти перекриття руху транспорту через перехрестя.

Об'їзд закритої ділянки можливий через вулиці Озерну, П. Мирного, Свободи та Зарічанську Транзитний рух буде направлено вулицями Тернопільською, Кам’янецькою, Купріна, Красовського, Пілотською та Трудовою. Про це йдеться у повідомленні Хмельницької міськради.

Тролейбусні маршрути № 8а, 11, 11а, 12 та 18 здійснюватимуть рух в напрямку мікрорайону Озерна через вул. Зарічанську - Старокостянтинівське шосе - проспект Миру та аналогічно курсуватимуть у зворотному напрямку.

Відео дня

Автобусні маршрути курсуватимуть наступним чином:

- маршрут № 21 здійснюватиме об’їзд ділянки ремонту, рухаючись вулицею Свободи;

- решта автобусних маршрутів здійснюватимуть об’їзд вулицею Перемоги.

Також через ходу в неділю частково обмежать рух транспорту в місті після 13:00

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Жуковська

    Добре що ввечері перекриють, то можливо вночі будуть робити. А не як завжди вдень...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up