Новини компанії: Прем’єра нового шоу — «Фіксі ШОУ. Обережно, Фіксики!» в Хмельницькому

Новини компанії: Прем’єра нового шоу — «Фіксі ШОУ. Обережно, Фіксики!» в Хмельницькому

Зустрічайте найочікуванішу Прем’єру НОВОГО «Фіксі ШОУ» 12 червня об 11:00 та 14:00 в Хмельницькому у Філармонії!

Знову найрейтинговіші мультяшні герої Фіксики, популярні у 80-ти країнах світу, запрошують всіх поринути у світ технічних пригод!

Що ви знаєте про фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися?

Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім'ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Ноликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними ... Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксіпєлкі. Головне — це не потрапити на очі адміністратору залу, Умє Палатовнє! Адже вона не вірить в існування фіксиків…

А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове «Фіксі ШОУ»!

«Фіксі ШОУ!» — інтерактивний спектакль-«хеппенінг», який дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків прямо під час вистави. Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це — єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму.

На всіх чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти; ігри та веселощі.

Дійові особи: Сімка, Нолик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков.

Маленькі глядачі будуть у захваті!

Кожен малюк буде залучений в дію і відчує себе потрібним і незамінним.

«Фіксі ШОУ!» — це найнезвичайніша вистава в історії дитячих свят! Це абсолютний ХІТ!


Детальніше на fixishow.com та vk.com/bestforkidsua

P.S. Дітям до 4-х  років вхід безкоштовно без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).

Вистава йде українською мовою, розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років, тривалість 1 година. Квитки в касі Філармонії. Вартість від 70 грн.
Довідки за тел. 79-44-74

Компанія «Like Production Europe» та ТМ «Найкращі дитячі проекти 100%» — це більше 500 вистав по всьому світу. Наші концерти — кращі ліцензійні дитячі шоу в Україні та країнах Європи.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up