“Свято дитинства” у Хмельницькому подарувало дітям посмішки і море подарунків

“Свято дитинства” у Хмельницькому подарувало дітям посмішки і море подарунків
  • Літні канікули у Хмельницькому розпочалися з веселощів, смаколиків та подарунків.
  • В центрі міста відгомоніло Свято дитинства від радіостанції “ОКЕЙ ФМ”.
  • Прийшли на нього тисячі дорослих і маленьких хмельничан.
  • Дітей розважали запальними іграми, конкурсами, показували різноманітні шоу та дарували море подарунків.

Літо у Хмельницькому стартувало весело, гучно та з купою подарунків. В перший день червня майданчик навпроти кінотеатру Шевченка перетворився на справжнє дитяче містечко. Тут танцювали, співали, грали в ігри та отримували багато призів. Більше тисячі дорослих і маленьких хмельничан прийшли в центр міста, щоб весело зустріти Свято дитинства, яке організувала радіостанція “ОКЕЙ ФМ”.

На майданчику розмістили цікаві тематичні локації для маленьких героїв сьогоднішнього дня. Дітлахам робили зачіски, малювали різнокольорові тату, наносили аквагрим майстри Авторської школи краси Ольги Кембровської. Комп'ютерна академія "Шаг" демонструвала роботів та складала з ними кубики. Перед сценою з малечею танцювала тренер фітнес клубу “Спортленд” -  Роксана, діти повторювали різноманітні рухи та найактивніші отримували подарунки. А ще для маленьких непосидючих гостей свята проводив групові зарядки досвідчений тренер “Спортленду” Олексій. А просто перед входом в кінотеатр дітворі продемонстрували справжнє шоу бойових мистецтв.

Відео дня

Тут можна було і помалювати, і сфотографуватись біля цікавої фотозони партнера свята - дитячого медичного центру «Марія kids» , адже на Святі дитинства таких було не злічити. Малюків розважали запальні аніматори, а в натовпі гуляли два великі ведмедики Тедді, які привертали увагу і дітвори, і дорослих. З ними фотографувалися наввипередки всі охочі.

Просто на Проскурівській розмістили поліцейську машину. Дітворі показували професійне спорядження патрульних. Дозволяли приміряти бронежилети давали в руки дубинку та одягали шолом. Дітлахи шикувалися в чергу, щоб сфотографуватися біля поліцейської машини та подивитися, як облаштований справжній поліцейський автомобіль.

Малеча не обділила увагою і величезну червону машину, неподалік від сцени. Там припаркувалися рятувальники. Чоловіки у пожежній формі відчинили борти автомобіля і продемонстували дітлахам приладдя, які щодня допомагають їм рятувати місто від різноманітних займань. Посидіти можна було і в салоні зі справжнім рятувальником, який ще й на додачу вчив правилам пожежної безпеки.

Розпочалася святкова програма на сцені, під якою зібралася велика кількість глядачів. Присутніх спочатку віртуозною грою на скрипці вразила заслужена артистка України Майя Онищук. А потім всіх привітали завжди позитивні та креативні ведучі радіостанції “ОКЕЙ ФМ” - Макс Єгоров та Юля Фролова. Вони коротко пробіглися по локаціях, які працюють на святі та перейшли до основної частини заходу - конкурсів, в яких охоче брали участь маленькі хмельничани.

Для початку вирішили покреативити, тому провели творчий конкурс. Дітям потрібно було придумати слоган або віршик про торгову марку ТМ “Лімо”. Наприкінці свята автори найкреативніших віршів та слоганів, отримали солодкі подарунки від ексклюзивного партнера свята ТМ “Лімо”.

А танцювальні батли від компанії “Лігос” зірвали просто шквал аплодисментів. На сцені змагалися між собою дві команди: хлопці і дівчата. Під музику вони по-черзі виконували ритмічні рухи, а в кінці батлу глядачі оплесками визначили переможців.

Далі на сцені презентували чудо-апарат від оптики “Gold Vision”, який визначає гостроту зору навіть у 3-місячних малят. На платформі з’явилися перші добровольці для перевірки, а за тим, між дітьми провели конкурс “Веселі літери”. Дівчатка та хлопці утворили команди, отримали таблички з літерами та відгадували запитання ведучих. На швидкість вони складали літери у слова. А за старання всі отримали пакети з бульбашками і сертифікатами на безкоштовну перевірку зору в оптиці “Gold Vision”.

“Білка-стрілка” - так називався наступний конкурс від дитячого медичного центру «Марія kids». Діти поділилися на команди. На відстані трьох кроків від кожної з команд поставили порожнє відро, а поруч з командою – реквізит з кульками. Діти мали влучити у відро якомога більше разів. Виграла друга команда, але подарунки отримали усі.

Всі конкурси та естафети на сцені супроводжувалися виступами творчих колективів Хмельницького. Гостей свята вітали ансамбль вокальної студії «Майстерня зірок» та народний аматорський ансамбль танцю Хмельницького МБК «Веселка».

Також на Святі Дитинства працювала палатка з безпрограшною лотереєю. Діти, котрі завітали на свято, отримували браслет зі своїм порядковим номером. В обмін на відривний талон усі отримали гарантовані подарунки: круасани "Лігос", магніти та татушки від "Лімо", подарунки від оптики “Gold Vision”, "Опус авто плюс", солодощі від "Майстерні карамелі", набори канцтоварів від супермаркету "Носорог" та багато іншого.

Від початку програми дітлахи та їх батьки найбільше чекали на розіграш призів. За допомогою лототрону розіграли: сертифікати від “оптики “Gold Vision”, сертифікати на 500 грн від “Марія kids”, сертифікати на відвідування “Соляної печери” та “Дитячої планети”, великі пакети круасанів “Лігос” та сертифікати від “Чілі Піца”.

Поки діти розважалися, на сцені та біля святкових локацій, їх батьки могли приміряти на себе роль водія за кермом престижних автомобілів модельного ряду “Ford” та “Fiat”, які були представлені на автомобільній виставці від офіційного дилера цих марок компанії “Опус Авто”. Під час свята відбулась презентація нового Ford Focus. Просто на виставці можна було записатися на тест драйв та отримати інформацію про деталі та комплектації автомобілів. До речі, дітлахи були не менш цікаві до автівок “Опус Авто”. Вони залюбки сідали за кермо, досліджували салон та сигналили дорослим.

А ще представники дилерської компанії провели для малечі конкурс та роздали їм  подарунки. На сцені дітлахи по колу катали машинку та вправлялися у навичках автомобіліста. Хто “заспав” за кермом і на ньому зупинилася музика - вибував із гри. В конкурсі “Активний водій” подарунки отримали усі учасники. А переможцям ще й дісталися солодкі презенти - капкейки Ford та Fiat.

Справжнє водяне шоу влаштували для малечі працівники ДСНС у Хмельницькій області. Вони порадували юних глядачів фонтаном із пожежного шлангу. Малеча тупотіла ніжками по воді, ловила краплинки та голосно верещала від задоволення.

Тим часом на сцені провели конкурс після якого дітворі буде дійсно м’яко та зручно спати. Адже у конкурсі “Велика плутанина” від стоматології “Посмішка успіху” Паламарчука Станіслава учасникам презентували подушки. Щоб отримати подарунок потрібно було лише правильно доторкнутися до частини тіла, яку називав ведучий.

А для кмітливих та ерудованих провели конкурс від торгової марки “Бембі”. Дітлахам потрібно було лише написати найдовший ряд географічних об’єктів або назв тварин на вказану ведучим літеру, за це дітвора отримала подарунки від кращої марки одягу. Усі, хто приймали участь отримали настольні ігри.

Та найбільше дітям сподобався солодкий конкурс “Еко-естафета” від торгової марки “Лімо”. На сцену запросили по дві команди по 5 осіб, кожному роздали по морозиву та великих гумових рукавичках. Дітлахам треба було одягнути рукавиці і в них розпакувати морозиво,  викинути обгортку від морозива у смітник та передати рукавиці іншому учаснику. Хоч перемогла та команда, яка найшвидше впоралася із завданням, кожен учасник не залишився без подарунка. Отримали відерця морозива ТМ ЛІМО, щоденники, великі розмальовки, магнітики.

Справжнє шоу на сцені влаштувала малеча під час конкурсу з повітряними кульками від фітнес клубу “Спортленд”. Дітвора активно перекидала кульки в бік противника та веселилася від душі.

А ось конкурс”Веселі старти” від “Чілі піци”  змусив голосно сміятися не лише дітей, а й дорослих. Малюки стрибали по сцені, як кенгуру та долали дистанцію з кулькою між ногами. Та весь час вислизала і малеча стрімголов мчала за нею по сцені. Було дуже весело. Та перемогла дружба і кожен учасник отримав смачні презенти

З року в рік Свято дитинства відкриває сезон відпочинку, веселощів та розваг у Хмельницькому. Це вже традиційний початок літа протягом останніх 13 років. Діти з радістю брали участь у естафетах, грали в ігри та веселилися наповну. Як учасників, так і переможців нагородили приємними подарунками. На Святі дитинства всі без винятку отримали солодкі призи. І нехай перший день літа видався дуже жарким, зате він був яскравим і веселим.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Irina Valigun

    Ми є і нє однє фото ... Дякую класс свято ...
  • Таня Задерей

    Молодці організатори за таке веселе свято
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up