Фото дня: в музичній школі №2 закінчується капітальний ремонт

Фото дня: в музичній школі №2 закінчується капітальний ремонт

Друга дитяча музична школа у вересні зустрічатиме дітлахів із відремонтованим дахом та утепленими стінами. 

Хмельницька дитяча музична школа №2, яка прийняла перших юних музикантів ще у 1979 року, довго не бачила ремонту. Цього року у навчальному закладі замінили дах та утеплили стіни. На роботи пішло все літо. З бюджету на ремонт передбачали 750 тисяч гривень.

Більшість коштів було витрачено на заміна даху. Покрівля тут повністю замінена. Чимало грошей пішло на енергоефективне утеплення стін. Замінено було частину вікон та дверей. Роботи ще тривають. В управлінні культури й туризму Хмельницької міськради запевнили, що до 1 вересня все завершиться.

Так виглядала будівля до ремонту.

Відео дня

Довідка: Хмельницька дитяча музична школа №2 має чотири музичних відділи: фортепіанний, вокально-хоровий, оркестровий, відділ народних інструментів та клас образотворчого мистецтва. Музики навчає 45 викладачів. 
Випускниками школи є такі відомі особистості як Наталія Валевська, Майя Онищук, Андрій Клименко...

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Отак працює влада, коли вона свободівська

    Хохотун reply Анонім

    задовбали вже лизати сраку своєму Симчишину. Нічого він поки не досяг. Робить те, що інші робили. Просто хвалиться краще. Нема за шо його поки по голівоньці погладити

    Анонім reply Хохотун

    Хто раніше утеплив за рік 3 садки, музичну школу? Хто купляв по 10 тролейбусів? Хто ремонтував стільки доріг? Хто проводив стільки фестивалів?

    Анонім reply Анонім

    Я))))

    Микола reply Анонім

    З такою кількістю грошей які дала децентралізація не так уже й багато.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up