100 гривень за пачку. В Україні можуть подорожчати сигарети

100 гривень за пачку. В Україні можуть подорожчати сигарети
Фото ілюстративне
  • Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроєкт, який передбачає підвищення ставки акцизного податку на тютюнові вироби.

Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроєкт №1210 про підвищення акцизу на сигарети. Про це повідомляють на сайті парламенту.

За документ проголосували 232 народні депутати. Автор ініціативи глава парламентського комітету з питань податкової та фінансової політики Данило Гетманцев.  Законопроєкт зареєстрували у Верховній Раді 30 серпня. Народні депутати прийняли його у першому читанні 3 грудня.

  • "Ухвалення цього законопроєкту дозволить забезпечити додаткові надходження до державного бюджету за рахунок підвищення прозорості міжнародних транзакцій суб'єктів господарювання та запобігати використання агресивних схем податкового планування, сприяти впровадженню міжнародних стандартів податкового контролю для всіх учасників міжнародної торгівлі, удосконалити процедуру адміністрування податків та зборів, а також сприятиме дотриманню принципу справедливості оподаткування", — йдеться в пояснювальній записці до законопроєкту, пише "Gazeta.ua".

Як зазначають, законопроєкт пропонує підвищити ставку акцизного податку на сигарети у 2,5 раза. Таким чином ціни можуть злетіти до 80-100 гривень за пачку. 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Олександр Баукин

    Дайте Європейські зарплати ціни. А тоді ставити підвищення на все
  • maks CrayCrayQuail

    Я курю на зупинці коли немає біля мене нікого і даже коли місто проходять люди щей з дітьми я або некурю і жду поки пройдуть
  • Ольга Линюк

    Давно пора!! Что бы меньше курило, а то достали идёшь с ребёнком, а оно быдло идёт и дымит на тебя не раз с такими ругалась... Пусть 500 грн стоит...
  • Сніжана Верзун

    Курили і будуть курити !!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up