Бетмен, зірочка чи бджілка? Скільки коштує в Хмельницькому оренда костюмів

Бетмен, зірочка чи бджілка? Скільки коштує в Хмельницькому оренда костюмів
  • Незабаром стартує сезон новорічних корпоративів і дитячих ранків.
  • У прокатах карнавальних костюмів вже розпочався ажіотаж.
  • Скільки коштує одягнути дитину “в сніжинку” або самому перевтілитися в Діда Мороза?

Напередодні новорічних свят підібрати образ сніжинки чи Діда Мороза є одним із найголовніших завдань. Адже в хід йдуть дитячі ранки та корпоративи. Схвильовані цим питанням матусі вже почали моніторити ціни та асортимент в інтернеті. “Шукаю костюм лісові звірята”, “потрібен костюм зірочки”, “шукаємо костюм супергероїв” - ці та інші повідомлення вони активно розповсюджують в соцмережі Facebook. 

Відео дня

За скільки й де в Хмельницькому на добу можна орендувати карнавальний костюм? Журналісти vsim.ua відправилися у магазини прокату із різною ціновою політикою та асортиментом. Там кажуть, що хмельничани вже почали активно бронювати вбрання. Де і який костюм вам запропонують за 150 гривень, а який за 500, читайте далі.

Костюми від 150 гривень

Найдешевший варіант ми знайшли на центральному ринку. Неподалік м’ясного павільйону знаходиться невеликий магазин “Орхідея”. Попри його розміри - вибір там величезний. Вже на порозі тут зустрічає костюм Снігуроньки та Діда Мороза. Всередині чекає ціле різноманіття: від Міккі Маус до циганочки. Детальніше про оренду костюмів нам розповіла продавець Валентина. 

В асортименті магазину “Орхідея” здебільшого дитячі костюми. Хоча і для дорослих тут знайдеться кілька варіантів. Наприклад, циганочка чи Снігурка. Усім клієнтам тут демонструють каталог із різними моделями костюмів. Ціна за оренду вбрання стартує від 150 гривень. За найдорожчий костюм у цьому магазині доведеться заплатити близько 200 гривень. 

Щоб орендувати костюм, необхідно залишити завдаток у розмірі 50 гривень. Таким чином наряд стає вашим на добу. 

Варіанти для дорослих і дітей від 200 гривень

В центрі Хмельницького є салон-ательє “Марго”. На вітрині видніється костюм Бетмена і Білосніжки. Всередині - велика зала із примірочною. Всі варіанти вбрання сховані у целофан. Тож роздивитися їх відразу не вийде. В асортименті є костюми і для дорослих, і дітей. Для малечі вибір значно більший. Ціни тут стартують від 200 гривень. Їх вартість залежить від моделі. Наприклад, найдорожчим є святкове вбрання для дорослого за 400 гривень.

Нині найпопулярнішими моделями тут є ковбої, пірати, розбійниці, супергерої, Дід Мороз, ялинка і Снігурочка. Адміністратори кажуть, що актуальні серед хмельничан і казкові герої. Також взяти в оренду тут можна аксесуари. Послуга коштує від 50 до 150 гривень. 

Костюм україночки - 500 гривень

Величезний вибір костюмів для дітей є в салоні Аліни Садової. Сама власниця демонструє журналістам vsim.ua ексклюзивний костюм україночки. Його вартість 500 гривень. Втім знайти тут можна варіанти і за “скромнішу” ціну.

Все вбрання є дизайнерським. Колекція костюмів налічує понад 500 одиниць. Розмірів кожної моделі тут немає. Адже всі вони створені в єдиному екземплярі. Знайти одяг тут можна на дітей від 1 року. 

Ціна на костюми стартує від 200 гривень. Якщо прокат вбрання є першим - ціна збільшується до 300 чи 400. Вартість святкового одягу для хлопчиків є дешевшою. Аліна пояснює це тим, що чоловічий одяг потребує меншої кількості декоративних елементів. 

Щоб забронювати костюм, потрібно залишити завдаток 100 гривень. Власниця прокату розповідає, що костюми дають людям напередодні заброньованого дня. Після повернення, вбрання ретельно приводять до належного стану.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up