Гроші за ідеї: від хмельничан чекають проєктів для покращення міста

Гроші за ідеї:  від хмельничан чекають проєктів для покращення міста
Фото ілюстративне
  • Громадські проєкти можуть подавати хмельничани старші 16 років
  • Проєкт повинен нести в собі користь для міста і його мешканців. 

У Хмельницькому стартує прийом громадський проєктів. Від хмельничан чекають ідей, кращі з яких реалізують в рамках конкурсу «Бюджет участі». Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької міської ради. Всі ідеї, які наберуть найбільше голосів, реалізують за гроші з міського бюджету у 2021 році. На це передбачається витратити 3 мільйони гривень. На реалізацію одного проєкту піде близько 150 тисяч гривень. 

Які вимоги?

Тематика може бути різною, але проєкт має допомогти стати місту кращим і полегшити життя його мешканцям. Також сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку. Учасникам наголошують, що ідеї мають бути інноваційними, прогресивними і загальнодоступними. 

Відео дня

Скільки триває прийом заявок?

Прийом проєктів стартує 11 вересня і триватиме до 30 вересня. Далі буде проводитись оцінка поданих проєктів та виставлення їх на голосування. Голосування триватиме з 16 до 30 листопада 2020 року. Переможців оголосять 8 грудня.  

Як подати свій проєкт?

  • Проєкти можна подати через всеукраїнську платформу «Громадський проєкт», у паперовому вигляді - до Управління адміністративних послуг (вулиця Соборна, 16). Проєкт автор має подати особисто. Від одного автора може надходити не більше 2 проєктів.
  • Голосування здійснюватиметься виключно через сервіс «Громадський проєкт». Можна голосувати особисто або через сервіс, або жв Управлінні адміністративних послуг. Відповідальна особа ЦНАПу за пред’явлення особисто особою, яка підтримує проєкт, відповідних документів вносить голос особи на підтримку проєкту через електронний сервіс «Громадський проєкт».

Основні вимоги та умови за посиланням. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня Роюк

    ,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up