Хто може взяти участь у «школі молодого підприємця» і як хмельничанам зареєструватись

Хто може взяти участь у «школі молодого підприємця» і як хмельничанам зареєструватись
Фото - amistadyamigos
  • Проект спрямований на підтримку ідей підприємництва та формування знань, які необхідні для успішного ведення власної справи.
  • Учасники презентуватимуть свої бізнес-проєкти і будуть змагатись за грант від міської ради.

Для участі у проєкті можуть зареєструватись усі, хто відчуває у собі «підприємницьку жилку». Учасники зможуть безкоштовно пройти комплексне п’ятиденне навчання.  Про це повідомляють у пресслужбі міськради. Під час навчання, молоді підприємці мають презентувати власні бізнес-ідеї і будуть змагатись між собою за грант від Хмельницької міської ради на реалізацію своєї ідей. 

Хто може взяти участь?

Громадяни України, віком від 18 до 40 років, які розпочали свою підприємницьку діяльність принаймні рік тому, мають перспективні ідеї бізнес-ініціатив та хочуть зміцнити власну справу в нових умовах, зумовлених COVID-19.

Відео дня

Відбір учасників буде здійснюватися на конкурсній основі.

Коли?

  • Дата проведення - 27-31 липня 2021 року
  • Прийом заявок триває до 15 липня 2021 року.

Як зареєструватись?

Потрібно заповнити аплікаційну форму для участі за посиланням.

Довідка:

Цьогоріч «Школа молодого підприємця» реалізується в рамках проєкту «Розвиток МСП з допомогою Центру підтримки інновацій та підприємництва iHUB». Захід організовує ГО «ІТ-кластер Хмельницького» у співпраці з Хмельницькою міською радою в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А от вам і грант:

keyboard_arrow_up