Ремонти спортмайданчиків у школах Хмельницького: де робитимуть у 2020 році (КАРТА)

Ремонти спортмайданчиків у школах Хмельницького: де робитимуть у 2020 році (КАРТА)
Тут і далі — спортивний майданчик біля школи №21
  • Цьогоріч школа №21 отримала новий спортивний майданчик.

  • Він обійшовся у понад 1,4 мільйона гривень.

  • Дізнавайтеся, де ще в 2020 році мають з’явитися нові майданчики.

Цього року в Хмельницькому продовжують ремонти спортивних майданчиків біля шкіл. Сьогодні, 1 червня, офіційно відкрили майданчик біля ЗОШ №21, що на проспекті Миру. Призначений він для гри у міні-футбол, гандбол, волейбол та бадмінтон. Майданчик обгороджений парканом. Покриття на майданчику складається з гумової плитки, яка є малотравматичною у випадку падіння на неї. Під час презентації міський голова Олександр Симчишин розповів, що майданчик планується доопрацювати, а саме встановити баскетбольні щити. У перспективі хочуть облаштувати ще один майданчик поряд із відкритим. Він буде призначений суто для гри у футбол.

На новий майданчик можна приходити всім, але відвідування є контрольованим. Про це розповів Олександр Симчишин:

— Цей майданчик, крім того, що служить під час навчально-виховного процесу для школи, призначений для мешканців мікрорайону. Для них є вільний доступ, але контрольований вільний доступ, тому що ключі зберігаються відповідальною особою в навчальному закладі. Аби тут не було хаосу, аби тут не смажили шашликів, не вигулювали собак, не катались на мотоциклах, як це, на жаль, деколи бувало в нас на спортивних майданчиках. Тобто це вільне відвідування є контрольованим і узгоджується з адміністрацією школи, — сказав під час презентації міський голова.

Відео дня

Майданчик біля ЗОШ №21 є двадцять четвертим майданчиком, який відкрили протягом останніх 4,5 років. За словами міського голови, новий спортивний майданчик має бути біля кожної школи міста, де це дозволяє територія.

За даними системи електронних закупівель ProZorro, вартість нового майданчика біля ЗОШ №21 становить понад 1,4 мільйона гривень. Виконавець робіт — приватне підприємство «Люкс Інстал». Як повідомила журналістам vsim.ua виконуюча обов’язки директора департаменту освіти Надія Балабуст, майданчик біля школи №21 є першим, який оновили 2020 року. Але останнім він не буде.

Нові майданчики мають з’явитися ще у таких навчальних закладах:

Переглядайте на карті всі школи, де цього року вже облаштували або будуть облаштовувати нові спортивні майданчики.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up