Свято наближається: скільки коштують новорічні прикраси у Хмельницькому

Свято наближається: скільки коштують новорічні прикраси у Хмельницькому
  • До Нового року більше місяця, а в Хмельницькому вже продають ялинкові прикраси та святкові атрибути. 
  • Широкий асортимент у “Таврії В”, “Епіцентрі” та на ринках. 
  • Що по чому, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Кілька днів до Нового року… На підлозі стоїть великий ящик з іграшками. Вся родина разом прикрашає ялинку під пісню “Jingle Bells”. В кімнаті лунає гучний сміх… Мабуть, чи не найприємніший спогад із дитинства для багатьох хмельничан. Під час новорічних свят, ми поринаємо у казку і на короткий час повертаємося у безтурботне дитинство. Ймовірно, тому це свято люблять всі: від малечі до людей похилого віку.

Уявити Новий рік без ялинки неможливо. Щоб вона була гарною та дарувала радість, на вічнозелене деревце вішають різноманітні прикраси. Часто вони несуть глибокий підтекст, а намальоване на іграшках символізує побажання достатку та здоров’я в новому році. 

Придбати ялинкові атрибути слід заздалегідь. Психологи радять, зробити такі закупи всією родиною. Це подарує гарний настрій та зміцнить родинні відносини. Куди ж відправитися за оригінальними новорічними іграшками у Хмельницькому та скільки за них доведеться викласти цього року, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Відео дня

“Епіцентр”

В будівельному супермаркеті відвели під новорічні прикраси та іграшки цілий відділ. Він має назву “Чарівне королівство”. Тут і величезна ялинка біля, якої розташувалися лісові та казкові мешканці, й оригінальні святкові сувеніри, й ляльки-обереги. А вибір ялинкових прикрас - на будь-який смак. Від звичайних пластикових куль до оригінальних виробів ручної роботи. Матеріали продукції також різні: є скло, метал, дерево, пластик, поролон, тканина. Ціни: від 2 до 200 гривень за іграшку. Є з чого обрати і ялинкових віночків, які вішають на вхідні двері. Вартість: від 90 до 400 гривень.

“Таврія В”

В супермаркеті, що розташувався поруч із “Епіцентром” Теж є з чого вибрати. Тут зробили акцент на доступності. На більшість новорічних товарів - знижки. Оригінальні різнокольорові набори із 6 куль середнього розміру можна придбати за 30 гривень. Також є вибір іграшок “поштучно”. Особливу увагу покупців привертають скляні іграшки у вигляді Санти та лісових звірят. Продають їх також зі знижкою - 49 гривень за одну. Популярні серед відвідувачів набори з натуральних пофарбованих в різні кольори шишок. Їхня ціна - 39 гривень за штуку. Є навіть штучні крихітні ялинки по 79 гривень за штуку. 

Речовий ринок

На речовому ринку також панує новорічний настрій. Тут продають все: від штучних ялинок до гірлянд та оленів Санти, які світяться на подвір’ї уночі. А від вибору новорічних ялинкових прикрас просто очі розбігаються. Ціни різноманітні. Продавці зазначають, що краще за все, купувати набори прикрас. Переважно вони виконані в одному стилі і від таких малеча буде просто в захваті. Коштують від 10 гривень за набори крихітних іграшок до 80 гривень за набори великих ялинкових куль. В коробці від 4 до 10 одиниць, залежно від розміру. 

До речі, придбати прикраси на ринку пропонують не лише у роздріб, а й на гурт. Він стартує від 1000 гривень.

Детальніше про асортимент та ціни у відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:05 Голову військово-лікарської комісії хмельницькі правоохоронці спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up