ТОП професії. Хто отримує найбільші зарплати на Хмельниччині

ТОП професії. Хто отримує найбільші зарплати на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Хтось із хмельничан має у місяць понад 17 тисяч гривень зарплати, а хтось отримує менш як 5 тисяч.
  • Які професії найбільш високооплачувані в області, дивіться далі.

 

Середньомісячна заробітна плата у лютому 2020 року на Хмельниччині становила 9 033 гривень. Про це інформує обласне управління статистики. 

Найвищу зарплату отримували працівники підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря - 19 139 гривень. Другі за розміром зарплат робітники фінансової та страхової діяльності. Їх середньомісячний дохід склав 16 158 гривень. Закривають трійку лідерів працівники державного управління й оборони та обов'язкового соціального страхування. Їх зарплата склала 12 648 гривень. 

Хто ж отримав найменші зарплати? Згідно з даними управління статистики, найнижчий дохід зафіксований у сфері тимчасового розміщування й організація харчування. Середньомісячна заробітна плата працівників склала усього 4 776 гривень.

Відео дня

Слід зазначити, дані наведено по юридичних особах та  відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб.

Читайте також: Вакансії тижня у Хмельницькому: яку роботу пропонують студентам

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • валентина

    Чиновники едят мясо, а я капусту, в среднем мы едим голубцы. Чиновники едят мясо, а кто то супчик на костях, но всреднем мы сьедаем большую жирную курицу У васи кило яблок, а у меня дома яблок нет, но всреднем у нас по три яблока Жена директора колхоза Маня спит со всеми, а доярка Люда не дает ни кому, но в среднем они обе бляди. Вот так и живем.
  • Елена Смирнова

    Да особливо працівники газу звичайні слюсаря отримують 19000.Це ж смішно,навіщо таке писати і людей дратувати ті слюсарі таких грошей в очі не бачили,а люди так на них дивляться як на хабарників якісь і тикають що вони гроші лопатаю гребуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up