З 1 березня в Україні підвищать пенсії: кому та скільки додадуть

З 1 березня в Україні підвищать пенсії: кому та скільки додадуть
uk.etcetera.media
  • Навесні в країні проведуть автоматичний перерахунок виплат для пенсіонерів.

Навесні в Україні проведуть автоматичний перерахунок виплат для пенсіонерів. Про це повідомляє Прямий з посиланням на заяву прем'єра під час засідання Уряду.

Як зазначають, за минулий рік середній розмір пенсії зріс до 2600 тисяч.

"Ми провели перерахунок військовим пенсіонерам в минулому році на півтори тисячі і в цьому році в середньому ще на 760 гривень. Що сьогодні турбує? Турбують ті, хто живуть на мінімальну пенсію. Це мільйони українських громадян. І ми зараз думаємо і шукаємо варіанти, яким чином це питання вирішити. Хочу нагадати, що ми 1 березня будемо робити повний перерахунок пенсій для всіх пенсіонерів", - сказав Гройсман.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Елена Мороз

    Позор .Обворовывали столько лет людей.Да вас убить мало.Ненасытные сатанисты.Бог вам судья.
  • Леонид Наседкин

    Да,мне уж в декабре добавили аж 5 гр.,надеюсь в этот раз дадут 6 гр.
  • Nadezhda Shvetsova

    Как не стыдно говорить что повысили пенсии военным.Вы же отдаете долг за 2016-2018года. В 2020 еще добавите  то что должны.А в 2021году пенсия уменьшится в двое.Как не стыдно врать.Вся страна построена на вранье.
  • Алексей Васильев

    чТО БЫ ОНИ СЕБЕ НА ГРОБЫ ПОВЫСИЛИ ТВАРИ ДАЛИ 5 ГР И СЕЙЧАС ТАК БУДЕТ СЕБЕ ДОБАВЛЯЮТ СКОЛЬКО ЗАХОТЯТ И ЗАРПЛАТЫ И ПЕНСИИ А ТЕ КТО РАБОТАЛ ТОТ НИЩЫЙ А КТО ПАЛЕЦ О ПАЛЕЦ НЕ УДАРИЛ ПО БЛАТУ СДЕЛАЛ ПЕНСИЮ И ЖЫВЕТ И В УС НЕ ДУЕТ РАНЬШЕ БЫЛО ДВЕ КАТЕГОРИИ ПЕНСИОНЕРОВ ЭТО ПО ВОЗРАСТУ И КАЛЕКА А СЕЙЧАС 360 ВСЯ СТРАНА ПЕНСИОНЕРЫ РАНЬШЕ НА ЗАВОД ХОДИЛИ А СЕЙЧАЧ ВСЕ В МАРКЕТ ОПТ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up