Кому доступні Інтернет до 100 Мбіт/с і до 120 телеканалів кабельного телебачення? (пресслужба)

Кому доступні Інтернет до 100 Мбіт/с і до 120 телеканалів кабельного телебачення? (пресслужба)

Понад два роки мешканці Хмельницького тестують швидкий Інтернет та до 120 телеканалів кабельного телебачення від провайдера ЕВЕРЕСТ™. Завдяки сучасним технологіям планування та монтажу оптоволоконної мережі компанія забезпечує стабільну швидкість Інтернету до 100 Мбіт/с та високу якість телевізійного зображення. З самого початку ЕВЕРЕСТ™ обіцяв містянам абсолютно новий рівень послуг та сервісу. Чи дійсно абоненти отримують Інтернет, що літає, та яскраве телебачення, і чим відрізняється пропозиція провайдера від конкурентів, ми розпитали хмельничан.

Сучасна оптоволоконна мережа ЕВЕРЕСТ™ — результат продуманої та злагодженої роботи всіх відділів та служб провайдера. Ретельно проаналізувавши успіхи та основні помилки інших операторів, основні проблеми абонентів, у компанії розробили індивідуальний проект мережі для Хмельницького із врахуванням особливостей міста і потреб клієнтів. До слова, це єдиний у Хмельницькому інтернет-провайдер, що не купує побудовані як-небудь чужі мережі, а завжди розробляє окремі проекти на кожен будинок і погоджує їх юридично. При прокладанні мережі та встановленні обладнання дотримуються всіх технічних вимог, будівельних норм і правил. Такий відповідальний підхід гарантує високу якість і безпечність послуг кожному абоненту.

— Мені порадили підключити Інтернет ЕВЕРЕСТ™ знайомі. Вони користуються Інтернетом та кабельним телебаченням практично з появи компанії у місті. Згодом почув хороші відгуки від інших знайомих і колег. Зателефонував в інфоцентр, щоб дізнатися умови підключення. Відповіли за секунду і тут же запропонували дату візиту майстра. Користуюся послугами ЕВЕРЕСТ™ близько року. Поки що повністю задоволений і жодних проблем не виникало. Можу сказати, що різниця з попереднім провайдером суттєва, — розповідає про свої враження Сергій Микитенко, що користується послугами ЕВЕРЕСТ™ по вулиці Свободи. — Щоб додзвонитися до мого колишнього провайдера, потрібно було запастися терпінням і витратити багато часу.

Стабільний Інтернет до 100 Мбіт/с

Сьогодні висока та стабільна швидкість прийому і передачі даних дуже важлива, щоб бути завжди на зв'язку з рідними й близькими, мати можливість комфортно навчатися і працювати онлайн, швидко отримувати необхідну інформацію з Інтернету, розважатися і пізнавати безмежний і дивовижний світ з дому. В умовах постійного зростання споживання трафіку лише потужна оптоволоконна мережа, що не залежатиме від зовнішніх факторів, здатна гарантувати надійне з'єднання та стабільно високу швидкість домашнього Інтернету до 100 Мбіт/с. Тому ЕВЕРЕСТ™ активно працює над покращенням технічного оснащення, вдосконаленням рівня послуг та цілодобового сервісу. Компанія продовжує будувати волоконно-оптичну мережу у Хмельницькому, яка невдовзі забезпечить високошвидкісним Інтернетом, кабельним телебаченням та сервісом нового рівня всіх бажаючих, і стане найсучаснішою й найперспективнішою у місті.

Ми переїхали у Хмельницький з Вінниці трохи більше року тому. Роздумів, якого провайдера Інтернету обрати, не було. Щойно побачили рекламу ЕВЕРЕСТ™, відразу зателефонували, обрали тарифний план Інтернету і замовили підключення. Адже у Вінниці ми багато років були абонентами компанії, і особисто пересвідчилися у хорошій швидкості Інтернету, кабельного телебачення і сервісу. Шкода, що у Хмельницькому не працює бонусна програма, як у Вінниці. Ми постійно користувалися дисконтною карткою і обмінювали бонуси на сертифікати на різні послуги. Впевнена, що це лише питання часу, бо ж ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому зовсім недавно. (Тетяна Штельмах, абонентка мережі по вулиці Панаса Мирного).

До 120 телеканалів — дивитись не передивитись

Унікальний набір телеканалів кабельного телебачення від ЕВЕРЕСТ ™ вражає різноплановістю. Серед майже 120 рейтингових українських та зарубіжних каналів кожен у родині знайде найбільш цікаві, корисні, пізнавальні і розважальні. До того ж для підключення кабельного телебачення не потрібно купувати тюнери чи інше додаткове обладнання.

— Підключили батькам кабельне телебачення ЕВЕРЕСТ™ минулого року. Вибір каналів вражає! Багато цікавих фільмових каналів, інформаційних, пізнавальних. Батько радіє спортивним каналам, особливо Футболам 1,2. Абонплата доступна і одна за два телевізори у квартирі, — розповідає Володимир Корольов, що мешкає на вулиці Подільській.

Бути завжди на зв'язку з абонентом

Для відповідального провайдера дуже важливо мати налагоджений зворотний зв'язок з абонентами, щоб розуміти їхні проблеми та оперативно реагувати на всі побажання. Чи не найпершою в Україні компанія ЕВЕРЕСТ™ запровадила цілодобову технічну підтримку для надання консультацій та виїзду сервісних бригад. Жодне звернення в ЕВЕРЕСТ™ телефоном, через сторінки у соцмережах чи безпосередньо до спеціалістів в інфоцентрі не залишається без відповіді, щоб кожен абонент отримував вчасно грамотний технічний супровід.

— Дуже здивувалася, коли після підключення Інтернету і кабельного мені зателефонували і поцікавилися, чи все мене влаштовує. Запитали, як працює телебачення, чи нормальна швидкість Інтернету. Розповіли, куди звертатися, якщо будуть запитання чи неполадки. Це класно, коли тебе не забувають відразу після підключення. Зателефонувала їм якось у неділю, відповіли миттєво. Відчуваєш небайдужість інтернет-провайдера до своїх проблем — це приємно, — говорить Наталя Швець, мешканка вулиці Курчатова.

Сервіс 24/7 без вихідних і свят

Цілодобовий сервіс та швидкість вирішення всіх питань, що виникають у абонентів, — одна з головних передумов надання послуг високого класу, вважають у ЕВЕРЕСТ™. Тому сервіс-процеси у компанії відпрацьовані до автоматизму: мобільні бригади виїздять впродовж двох годин після виклику у будь-який час доби без вихідних та свят.

— Викликали майстрів для заміни кабелю Інтернету, який погриз наш песик. Приїхали дуже швидко. При цьому оператор уточнила зручний для нас день і час для візиту майстра. Ми попросили приїхати якомога швидше, бо діти дистанційно навчаються, а наша з чоловіком робота пов'язана з Інтернетом. Через годину після дзвінка ми вже користувалися Інтернетом, — розповідає Тетяна Іванькова, мешканка вулиці Зарічанської.

Як підключити послуги ЕВЕРЕСТ™

Зателефонуйте, завітайте до інфоцентру, зверніться через офіційні сторінки компанії у соцмережах або залиште заявку на сайті — менеджери проконсультують та уточнять технічні можливості підключення.

Не зволікайте, адже у березні новим абонентам мережі ЕВЕРЕСТ™ пропонує рік користування якісними та надійними послугами за вигідною ціною — 99 грн/міс. А також можливість виграти ноутбук, телевізор або планшет за підключення. Деталі на сайті: km.everest24.com.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up