Швидкий домашній Інтернет для великих можливостей і потреб (Новини компаній)

Швидкий домашній Інтернет для великих можливостей і потреб (Новини компаній)

Що потрібно зробити, щоб користування послугами домашнього Інтернету і кабельного телебачення було комфортним, приносило радість і насолоду, а не проблеми і розчарування? Перш за все, звичайно, знайдіть надійного провайдера, що надаватиме якісні послуги не лише на момент підключення Інтернету і телебачення, а й при подальшому користуванні. Провайдера, який буде завжди на зв'язку з абонентами та за потреби зможе виконати терміновий ремонт навіть вночі.

Вигідні акції у жовтні

Підключити домашній Інтернет у Хмельницькому і спробувати справжню якість і надійність послуги пропонує провайдер ЕВЕРЕСТ™. Це стабільно швидкий Інтернет для тих, хто хоче проводити багато часу онлайн, завантажувати інформацію, фільми й музику, грати у мережеві ігри, дивитися трансляції та відеоролики без зависань і перешкод.

Хочете вигідно підключити домашній Інтернет до 100 Мбіт/с і кабельне телебачення? Скористайтеся акцією та отримайте привабливу цінову пропозицію: дві послуги на три місяці всього за 99 грн/міс.

Працюйте, навчайтеся і розважайтеся одночасно на кількох пристроях — Інтернету вистачить на всіх. Підключіться до мережі ЕВЕРЕСТ™ у жовтні та отримайте безкоштовно новий потужний роутер, щоб сповна використовувати можливості Інтернету.

Щоб дивитися кабельне телебачення, не потрібно купувати чи брати в оренду старі й ненадійні, як часто пропонують оператори телебачення, додаткові пристрої. Адже ЕВЕРЕСТ™ використовує просту і зручну для користувачів технологію: кабель підключається від обладнання провайдера, розмішеного у під'їзді, безпосередньо до телевізора. Майже 120 рейтингових іноземних та українських телеканалів, що дозволені до перегляду в Україні, доступні відразу після підключення послуги й неодмінно зберуть біля екранів усю родину. Приємний бонус — одна абонплата, навіть якщо у квартирі підключено кілька телевізорів.

Безперебійність та якість послуг забезпечує нова сучасна оптоволоконна мережа ЕВЕРЕСТ™ із резервними каналами зв'язку та цілодобовий моніторинг стабільності з'єднання.

Ноутбук, планшет або телевізор за підключення послуг

Так, це реально! У жовтні інтернет-провайдер запрошує хмельничан стати учасниками акції «ЕВЕРЕСТ підключай — призи* вигравай!». За її умовами кожен новий абонент автоматично стає учасником розіграшу:

·         ноутбука за умови підключення швидкісного Інтернету і кабельного телебачення,

·         телевізора, якщо підключить кабельне телебачення,

·         планшета при підключенні домашнього Інтернету до 100 Мбіт/с.

На початку жовтня призи отримали переможці розіграшу, які стали абонентами потужної мережі ЕВЕРЕСТ™ у вересні. Вручення телевізора, планшета і ноутбука відбулося в інфоцентрі компанії, що розташований у бізнес-центрі «Парус». Привітаємо щасливців, які вже активно користуються надійними послугами кабельного телебачення та Інтернету на новенькій сучасній техніці.

Детальніше про актуальні акції підключення Інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™, умови розіграшу дізнавайтесь на сайті km.everest24.com.ua/internet

 

*Під призом розуміється його придбання за 1 грн.
Ліц. провайдера програмної послуги №00735-п від 17.10.18 р., видана Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

keyboard_arrow_up