Тестувальник - швидкий і надійний старт в ІТ! (Новини компаній)

Тестувальник - швидкий і надійний старт в ІТ! (Новини компаній)

Вважається, що тестувальник відносно нова професія, яка зародилась в середині 90-років минулого століття. Насправді процес перевірки роботи комп'ютерного продукту завдяки ручному тестуванні був ще відомий на етапі зародження технологічної ери. Не дивлячись на те, що професія мануального тестувальника стрімко розвивається, але поряд з тим існують багаторічні стереотипи.

В тестуванні все просто. Освоювати будь-яку професію з нуля не так легко, як здається на перший погляд, особливо якщо ти “далекий” від ІТ-сфери. Для початку новачку необхідно вивчити певну термінологію, розуміти як працює процес тестування, а далі освоювати робочі інструменти, знати як працювати з базою даних та інше.

Завдяки викладачам-практикам Вінницької ІТ-Академії та постійній роботі на реальних проєктах навчальний процес стає мотивуючим середовищем для кожного студента. Тому все що на перший погляд здавалось rocket since стає зрозумілим.

Тестування занадто рутинний та нудний процес. Робота тестувальника - це не тільки боротьба з багами (помилками), а й збір інформації про стан продукту який тестується, аналіз технічної документації, обговорення проблем та ідей з командою, формування тестової документації, розробка та проведення тестування, оцінка можливих ризиків. І це ще не увесь перелік обов'язків QA-інженера.

В тестуванні тільки ті хто не зміг стати програмістом. Хибне твердження, в тестуванні ті хто має інтерес та бажання працювати в даному напрямку. Робота ручного тестувальника відкриває багато перспектив, можливостей для вдосконалення та розвитку по кар’єрним сходинкам.

Для того щоб стати тестувальником потрібно розуміти програмування. Знання будь-якої мови програмування для мануального тестувальника буде тільки перевагою, але не обов'язковою умовою щоб стати професіоналом своєї справи.

Ручні тестувальники в найближчий час будуть не потрібні тому, що все буде автоматизовано.

Навряд чи хто гарантує, що зміниться в тестуванні через десяток років. Якщо помоніторити ринки праці, то можна відмітити, що професія ручного тестувальника є затребуваною і гідна заробітна плата. В ідеалі добре,  коли на проекті в паралелі застосовують ручне та автоматизоване тестування.

Де навчатися щоб стати ручним тестувальником?

Якщо ви уважні до деталей, наділені аналітичним складом розуму, прагнете навчитися розставляти вірно пріоритети, з легкістю “перемикатися” між задачами, бажаєте розвивати комунікаційні навички та працювати в команді. Вінницька ІТ-Академія рекомендує обрати спеціалізований курс Manual QA. Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть систематизувати знання, а навчання на реальних проєктах пришвидшить результат від отриманих теоретичних знань. Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навиків необхідних для кваліфікованої роботи Manual QA Engineer.
 

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up