Веб-дизайнера з нуля і до працевлаштування (Новини компаній)

Веб-дизайнера з нуля і до працевлаштування (Новини компаній)

Опанувати професію веб-дизайнера з нуля! Дехто може відреагувати на такі слова дещо скептично, але студенти Вінницької ІТ-Академії вкотре переконуються на власному досвіді, що це реально і дієво, головне не вагатись та спробувати.

Професію веб-дизайнера прийнято вважати творчою роботою, але крім хорошо художнього смаку, необхідно:

- створювати прототип сайту;
- генерувати ідеї та розробку макета проєкту;
- розуміти принципи робити верстки;
- мати хороший рівень володіння англійською мовою щоб вільно спілкуватись з іноземним замовником;
-  розробка навігації сайту;
- підбір кольорової гами сайту та інше.
Перелік обов'язків чималий, але це того варто адже в даній професії свої переваги:
- цікава творча робота;
- можливості кар'єрного росту або відкриття власної справи;
- можливість обрати роботу в офісі або працювати віддалено чи обрати фріланс;
- достойна заробітна плата.

Де навчатись щоб опанувати професію веб-дизайнера?

Ми радимо обрати спеціалізацію “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів (UI/UX)” від навчального закладу з гарантованим працевлаштуванням - Вінницької ІТ-Академії.

За 12 місяців інтенсивного курсу, розповідає директор - Роман Мельник, ви опануєте основні напрямки роботи веб-дизайнера і пройдете шлях від ідеї проєкту до його реалізації під наставництвом досвідчених викладачів-практиків. Протягом навчального періоду оволодієте необхідними хард скілами та навчитесь працювати з основними інструментами веб-дизайнера.

Отже, не вагайся і долучайся до мотивованої команди айтішників, які створюють якісні ІТ-продукти!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up