Сезон кіно просто неба у Хмельницькому закриють комедією

Сезон кіно просто неба у Хмельницькому закриють комедією

Хмельничани востаннє у цьому році дивитимуться кінофільм під відкритим небом. Для перегляду обрали комедію "Моя свекруха - монстр". 

Перегляд кінострічки вкотре організовує соціальна ініціатива «Хтось Не Зробить» Благодійного фонду «Карітас». Хмельничанам рекомендують брати із собою карімат і теплий одяг, бо ввечері вже прохолодно. Містянам покажуть комедію "Моя свекруха - монстр". 

Сюжет: Після довгих років пошуків Чарлі нарешті знаходить чоловіка своєї мрії - Кевіна, але вона тут же виявила, що його мати Віола - це справжній кошмар. У Віоли поганий період у житті, адже її замінили на улюбленому ток-шоу, а потім ще нервовий зрив. А тут ще улюблений син знайшов собі чергову дівчину, і у них скоро весілля. Як тут залишитися байдужою, якщо єдиний син вислизає від тебе. Їй потрібно будь-що-будь відлякати майбутню невістку від сина, а сина від неї і розладнати весілля. Для цього всі засоби хороші, навіть колишня дівчина Кевіна. Але і Чарлі так просто не здасться.

Показ фільму відбудеться сьогодні, 24 вересня, о 20:00 у дендропарку "Поділля". 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up