Які фільми показують у кінотеатрах Хмельницького

Які фільми показують у кінотеатрах Хмельницького
У Хмельницькому можна побачити фільми "Дівчина без комплексів", "Фантастична четвірка", "Посіпаки", "Упс ... Ной поплив!" та інші.

 

 

 «Фантастична четвірка» - перший фільм і знову запущена серія, що розповідає про команду супергероїв і їх пригоди. 
Корпорація витрачає величезні кошти на дослідження перспективної галузі науки, але не отримує ніяких позитивних результатів. Коли вже здається, що робота вчених зайшла в глухий кут, і фінансування ось-ось припиниться, з'являється визнаний молодий геній Рід Річардс і доводить до розуму всі напрацювання попередників, фактично створюючи пристрій здатний переміщати людей в інші виміри. 
Разом з іншими першопрохідцями: Беном Гриммом, Джонні і Сьюзен Шторм, Рід відправляється на пошуки відповідей у незвіданий світ. Тут вони стикаються з силою і явищами, які не в змозі зрозуміти. Пережиті випробування ледь не закінчуються для героїв смертю, але замість цього вони отримують надздібності, які виходять за рамки відомих законів. 

Дії картини розгортаються в Лос-Анджелесі. У місті, повному можливостей, четверо друзів намагаються знайти свій шлях до багатства і слави. 23-річний ді-джей Коул (Зак Ефрон) не мислить себе без клубної музики. Весь вільний час він приділяє роботі над треками, які рано чи пізно повинні прославити його на весь світ. Успішний продюсер Джеймс (Уес Бентлі) погоджується допомогти Коулу. Однак, незабаром їх відносини вже не зможуть бути лише діловими. Між Коулом і дівчиною Джеймса Софі (Емілі Ратаковскі) виникає симпатія. Героя чекає непростий вибір між довгоочікуваною кар'єрою, давньою дружбою і коханням, яке щойно народилось.

Відео дня

Історія «Посіпак» почалася дуже давно. Починаючи життя в якості одноклітинних жовтих організмів, Посіпаки еволюціонували протягом сторіч, прислуговуючи найбільшим лиходіям, що жили у різні епохи. Постійні невдачі, через які вони ніяк не можуть втримати своїх босів – від тиранозавра рекса до Наполеона – призводять до глибокої депресії цих малих жовтопузиків. Але один Посіпака на ймення Кевін має план, як врятувати своїх друзяк від суму, тому він – разом із малим Бобом та мачо Стюартом – вирушає у подорож світом, щоб знайти нового господаря і служити йому.

 

 

Журналістка Еммі, героїня нової романтичної комедії "Дівчина без комплексів", по- перше - розумна, по-друге – симпатична, а по третє – ходяча халепа. А ще вона не уявляє свого життя без запальних і відривних вечірок. Для написання нової статті Еммі знайомиться з Аароном, супер- серйозним молодим хірургом, і розуміє, що закохалася... Суцільна підстава з цим коханням - доведеться перевертати життя з ніг на голову.

 

Комедія «Упс ... Ной поплив!» – спільна робота мультиплікаторів з Німеччини, Бельгії, Люксембургу та Ірландії. Незвичайний сюжет припаде до душі юним любителям захоплюючих історій. А яскраві ні на кого не схожі персонажі мають усі шанси стати улюбленцями малюків.

Давним-давно на Землі стався потоп. І всі жителі повинні були загинути. Але порятунком для мешканців планети став Ной, який побудував величезний ковчег. За задумом, туди мали б поміститися всі-всі-всі – люди, звірі, птахи, риби, комахи. Кожної тварі по парі. От тільки чарівні та добродушні тато й син гніздовки чомусь не потрапили до списку запрошених звірів. Та й мама з донькою ворчаки скоріше за все залишаться за бортом. Прирікати себе на вірну смерть зовсім не хочеться, тож доведеться якось перехитрити і лева, відповідального за набір звірів, і охоронців-горил на вході до ковчегу, і фламінго, що перевіряє списки. І ще хотілося б, аби ніхто з хижаків тебе не з'їв, поки триватиме плавання.

 

 У «Племені ізгоїв» Загін «Місія нездійсненна» розпускають, а багато колишніх членів організації стають агентами Синдикату – міжнародної мережі високопрофесійних убивць, які прагнуть встановити новий світовий порядок. Щоб відстояти себе і в черговий раз врятувати світ, Хант і його колеги об’єднуються з колишнім британським агентом Ілсою Фаустом. Усі разом вони розуміють, що ця місія може стати для них останньою в житті.

Головний герой картини, професор філософії Ейб Лукас (Хоакін Фенікс), давно розчарувався в житті. На літо він приїжджає до маленького містечка у Род-Айленді, щоб викладати у місцевому коледжі. Незабаром у нього починається роман зі студенткою Джилл (Емма Стоун). Більше того, колега Ріта Річард (Паркер Поузі) також покладає надії на відносини з професором Лукасом. Але жодна з жінок не в змозі повернути Ейбу інтерес до життя. Дивний збіг обставин підштовхує героя до несподіваного вчинку.

Час сеансів та інформацію про інші фільми можна переглянути тут.  Вартість квитків від 25-100 гривень.

 Бажаємо ВСІМ гарного настрою та вдалих вихідних!

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події у місті, додавайте САМОСТІЙНО анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від концерту чи кінофільму в коментарях під подією на moemisto.ua/km 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up