Які фільми показують у кінотеатрах Хмельницького

Які фільми показують у кінотеатрах Хмельницького
У Хмельницькому можна побачити фільми: "Панда Кунг-Фу 3", "Джой", "Мерзенна вісімка", "Хтивий дідусь" та інші.
 
 
 
 
 
  
Комедія "Хтивий дідусь"
 .

Джейсон, поступливий правильний хлопець, напередодні весілля вляпується в розважальну поїздку до моря зі своїм дідом, відставним генералом з легкою вдачею, бурхливою фантазією і цілком певними потребами... І, схоже, дідусеві канікули змінять життя Джейсона назавжди!

"5-та хвиля".

Відео дня

Людство вже давно шукає розумних істот у космосі. Вчені різними способами намагалися послати повідомлення про нашу цивілізацію чи сподівалися наштовхнутися на життя з інших планет. Але що якщо ці інші виявляться недружніми, і для них Земля - ​​це відмінне місце для поселення. Їхня головна мета: знищити людство. Спочатку зникне електрика, і все зануритися у пітьму. Друга хвиля залишить після себе руйнування і смерті. І так до самого кінця. Дівчина на ім'я Кессі позбулася майже всього, але на щастя у неї теж є мета - порятунок молодшого братика. У світі, де не можна довіряти нікому, де інопланетяни приймають вигляд людей, їй вдалося заручитися підтримкою хлопця, який може допомогти.

Пригоди "Мерзенна вісімка".

США після Громадянської війни. Легендарний мисливець за головами Джон Рут на прізвисько Вішатель конвоює ув'язнену. По дорозі до них приєднується ще один мисливець. Снігова буря змушує всіх трьох шукати укриття у лавці на околиці, де вже розмістилася доволі строката компанія: генерал, шериф, мексиканець, француз і ковбой... 

Біографічна драма "Джой".

Мангано - розлучена мати двох дітей, яка працює клерком у авіакомпанії. Вона живе в Нью-Йорку зі своєю сім'єю: мамою Террі, бабусею і колишнім чоловіком. Як тільки в їхньому будинку з'являється батько Джой, Руді, вони з Террі відразу починають сваритися. Старша зведена сестра героїні, Пеггі, досягла успіху в житті, і вона не пропускає нагоди принизити Джой перед власними дітьми. Террі наполягає на тому, що її дочка повинна відмовитися від мрії стати успішним винахідником, хоча бабуся і краща подруга вірять у сили дівчини і в те, що вона зможе домогтися дивовижних результатів. 

Анімаційна комедія "Панда Кунг-Фу 3"

В 2016 році на екрани повертаються герої одного з найуспішніших світових анімаційних проектів – в прокат виходить найкрутіша пригодницька комедія "Кунг-фу Панда 3".

Батько Пo, якого давно вважали зниклим, раптово повертається і разом із сином рушає до таємного пандячого раю, де на них чекає зустріч з багатьма новими кумедними героями. Втім, коли злодій з надприродними здібностями на ім’я Kai починає перемагати майстрів кунг-фу по всьому Китаю, Po змушений вчинити неможливе – організувати вишкіл цілого селища, населеного його веселими вайлуватими братами, аби перетворити їх на ідеальний гурт "Кунг-Фу Панди"!

Час сеансів та інформацію про інші фільми можна переглянути тут.  Вартість квитків від 40-100 гривень.

Бажаємо ВСІМ гарного перегляду та веселих вихідних!

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події у місті, додавайте САМОСТІЙНО анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від кінофільму в коментарях під подією на moemisto.ua/km 

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up