Фанати творчості Олега Винника приїхали за ним на концерт у Хмельницький

Фанати творчості Олега Винника приїхали за ним на концерт у Хмельницький
Черговий виступ співака знову зібрав повну залу у Хмельницькому. На цей раз, окрім хмельницьких шанувальниць світловолосого виконавця, концерт відвідали кияни, які їздять за співаком із міста в місто.

 Концерт Винника у філармонії відбувся вчора, 13 листопада. Від величезної кількості схвильованих від очікування прихильниць у залі було спекотно. Збиратися почали ще задовго до концерту - юрбилися біля входу до філармонії та каси, хоча білети вже давно були розпродані. У холі можна було добре роздивитися, що фанатіють від романтичних пісень Олега не тільки жінки середнього віку, як часто люблять говорити у ЗМІ. Серед присутніх були навіть маленькі діти, дівчата та бабусі. Хтось привів із собою чоловіка. До приїзду зірки готувалися як слід – на концерт принесли оберемки квітів. Були і хризантеми, і троянди... 

Деякі прихильники залюбки купували зображення Винника, а дехто просто цікавився, що на цей раз привезли нового.

Відео дня

 - Дуже приємний концерт. Як і завжди, співав з душею, - розповіла Тетяна Степанівна. - Завжди його хочеться бачити і чути, в ньому багато ентузіазму, енергії та добра. Щоб всі були такі люди, і такі артисти, як наш Олег. Я ще жодного концерту в нашому місті не пропустила. В нас в сім’ї горе. У внучки пухлина головного мозку, вона зараз знаходиться на лікуванні в Стамбулі . Хочу їй зателефонувати аби вона почула голос Винника. Вона каже, що як почує голос Винника, то їй стане краще. 

 Заспівав Олег Винник улюблені пісні "Вовчиця", "Плачут иконы", "Невеста"... Презентував і нову - "Нецілована".  Журналісти «ВСІМ» поспілкувалися із багатьма присутніми на концерті. У них всіх залишилися лише позитивні емоції. 
- Враження класні, але дуже мало й хочеться ще, тим паче, що я перший раз на концерті, -каже прихильниця Ольга. - Я дуже люблю його творчість, але щоразу виникали якісь перепони, аби я не пішла на його концерт. Як Винник не приїде, я все вагітна - в мене вже троє дітей. Так випало, що я вже народила, то вирішили з чоловіком піти. 


- Я вперше на його концерті, моя Наталія вп’яте, - розповів хмельничанин Сергій. -Душевні пісні та енергетика у залі сподобалися. 

Під час антракту зустріли в філармонії гостей з Києва. Як виявилося, ця компанія мандрує зі своїм улюбленим виконавцем. Тільки Винник виступає на сцені, а кияни – підтримують його у залі. Кажуть, що відвідали вже 29 міст України відколи Олег Винник почав давати концерти у цьому році. 
- Сьогоднішній концерт, як і всі попередні, дуже суперовий, - розповіла Валерія з Києва. - Це в мене 29 концерт за цей рік. Я по всій Україні їжджу на концерти Олега. Я велика прихильниця його таланту. Кожен раз все відбувається по-різному. Буває, що на концерт їду сама, буває, що з компанією таких самих прихильників. Зустрічаємося в містах з місцевими. Нас дуже велика група, ми знайомимося, дружимо. Це велика сім’я. Олег дарує щастя, натхнення, любов, ніжність. Це те, чого не вистачає всім нам. Рідні до мого захоплення творчістю Олега ставляться спокійно та з розумінням. Тому головний подарунок для мене в житті - це квиток на концерт Олега Винника. Квитки мені з радістю дарують на свята. 

 

 - На його концерті ми вперше, загалом намагаємося відвідувати різні концерти в нашому місті, - розповіли Віктор та Валентина. - Зараз трішки рідше ходимо, в основному на виступи ансамблів, хоча раніше намагалися не пропускати жодного концерту. 

 - Моя дитина дуже захоплюється його творчістю. Вона - фанатка. Тому прийшли на концерт всією сім’єю, - каже мати маленької Катрусі Ольга . 

- Мене звати Ліза, мені 6 років, - каже маленька прихильниця Винника, яка майже впродовж всього концерту танцювала та підспівувала його пісні. - Мені сподобався цей концерт, на ньому я з мамою була вперше. Перед цим я ще була на концерті Олі Полякової. Тут весело. Вдома слухаю сама пісні Винника. Я сьогодні знімала все на телефон і буду вдома дивитися і слухати. Наступного разу також прийду на концерт.

 

Прихильники Олега Винника не одразу відпустили співака зі сцени. З піснею "Счастье" він вийшов на біс.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • коля пасека

    хмельницкий прототип виника рустам коновалов https://www.youtube.com/watch?v=vc08CwVpB4g

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up