5 років за 5 тисяч: хмельничанина засудили за хабар поліцейському

5 років за 5 тисяч: хмельничанина засудили за хабар поліцейському
Фото з сайту поліції Хмельницької області
  • Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за зайняття гральним бізнесом.

  • Чоловік хотів відкупитися.

Мешканець Хмельниччини незаконно займався гральним бізнесом. На цьому його спіймали правоохоронці. Аби уникнути кримінальної відповідальності, він запропонував слідчому Ізяславського відділення поліції хабар — 5 тисяч гривень. Мешканець Хмельниччини також сподівався, що за цю суму йому повернуть вилучені комп’ютери.

Слідчий на пропозицію не пристав та повідомив про хабар своє керівництво та хмельницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Мешканця Хмельниччини спіймали «на гарячому» під час передачі грошей у лютому 2018 року. Правоохоронці провели розслідування та передали справу до суду.

Суд першої інстанції засудив хмельничанина до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Чоловіка визнали винним у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. 

Відео дня

Засуджений з вироком не погодився та подав спочатку апеляцію, а потім касацію. В обох випадках вирок залишили незмінним. Про це сьогодні, 9 січня, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Довідка. Стаття 203-2 Кримінального кодексу. Зайняття гральним бізнесом.

Частина 1. Зайняття гральним бізнесом — карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 680 тисяч гривень).

Частина 2. Ті самі дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, — караються штрафом від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 680 до 850 тисяч гривень).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Гордійчук

    А попередні роки? Скільки мусара взяли?
  • Viktor Korda

    Ігрові автомати закрити та робомбити це кодло повинно бути знищено!
  • Міша Заклецький

    От ні разу не чув аби поліцейського за хабар засудили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up