Без можливості застави: до СІЗО відправили бандитів, які напали на будинок на Хмельниччині

Без можливості застави: до СІЗО відправили бандитів, які напали на будинок на Хмельниччині
  • Озброєні чоловіки у балаклавах проникли до будинку та напали на його мешканців. З будинку вкрали 41 тисячу гривень.
  • Наразі трьох підозрюваних взяли під варту.

Ввечері 26 грудня п'ятеро чоловіків у балаклавах проникли у будинок у селі Брага, побили та зв’язали мотузками трьох його мешканців. Бандити викрали 41 000 гривень, пенсійну банківську картку та чотири мобільні телефони і втекли. За кілька днів, 29 грудня, правоохоронцям вдалося затримати трьох підозрюваних. Ними виявились 36-річний мешканець Київської області, 52-річний житель Донецька та 47-річний мешканець Кам’янця-Подільського. Під час обшуків у них знайшли пістолет, пневматичну гвинтівку, різноманітні набої, балаклави, номерні знаки на автомобілі.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції області, суд обрав затриманим запобіжний захід. Їх триматимуть під вартою без можливості внесення застави до 27 лютого цього року.  

Проти чоловіків відкрили провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.  Наразі працівники поліції перевіряють їх на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей України. Слідчі уже з’ясували, що один з них, мешканець Донецька, раніше провів 12 років за ґратами за замах на вбивство.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up