Був суд над крадіями велосипедів у Хмельницькому. Яке покарання

Був суд над крадіями велосипедів у Хмельницькому. Яке покарання
Фото ілюстративне
  • Двоє чоловіків здійснили крадіжку двоколісних на трьох вулицях Хмельницького.
  • Що вирішив суд?

Двоє мешканців сіл Хмельницького району здійснили крадіжку велосипедів у Хмельницькому. Правоохоронці з’ясували, що зловмисниками виявилися 22-річний і 23-річний чоловіки. 

Все сталося 22 червня. Велосипеди вкрали з під’їздів по вулиці Майборського, Героїв АТО та Чорновола. В результаті - було завдано шкоди на 3,5, 4 та 11 тисяч гривень. Про це повідомляють в пресслужбі Хмельницького міськрайонного суду. 

Вже наступного місяця, у липні, один зі зловмисників повторно вкрав планшет вартістю 5,2 тисячі гривень. Це скоїв у палаті Хмельницької інфекційної лікарні. 

Відео дня

Свою вину у вчиненні злочинів обвинувачені визнали, підтвердили обставини крадіжок, кількість та вартість викраденого майна. Обидвоє щиро розкаялися, активно сприяли розкриттю кримінальних правопорушень та частково відшкодували завдану шкоду.

Хмельницький міськрайонний суд визнав їх винними за частиною 4 статті 185 КК України(Крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Їм було призначено покарання - 5 років позбавлення волі кожному. Обвинувачених звільнили від відбування покарання з іспитовим строком на два роки кожному. Обидвоє мають сплатити на користь держави й по 2 454 гривні процесуальних витрат.

Вирок може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду через Хмельницький міськрайонний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Читайте також: У Хмельницькому районі водій «Lexus» на смерть збив 19-річного хлопця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Щось не те з суддею. За звичай за такі правопорушення дають реальні і не малі терміни. Вони з не вагонами крали. Дивно...

keyboard_arrow_up