Через відмову прибрати квартиру 36-річна кам’янчанка побила дочку. Дівчинку забрала «швидка»

Через відмову прибрати квартиру 36-річна кам’янчанка побила дочку. Дівчинку забрала «швидка»
Жінка кинула старшу дочку на підлогу. Била дитину руками і ногами. А все через те, що дівчинка відмовилася прибрати в помешканні.

Про цей жахливий випадок повідомив  на своїй сторінці у Фейсбуці начальник кримінальної міліції у справах дітей Хмельницького УМВС Сергій Цимбалюк.  Він пише, що того дня мати трьох дітей була у стані алкогольного сп’яніння. І це вже далеко не перший випадок агресії жінки стосовно своїх нащадків. Працівники кримінальної міліції у справах дітей та соціальних служб були частими гостями в цій родині. На цей раз кам’янчанка накинулася на 16-річну дочку. У дитини діагностували закриту  черепно-мозкову травму.

«Чоловік частенько навчав жінку розуму за допомогою стусанів. Сім’я з усіх точок зору вважалася проблемною: дівчинка неодноразово тікала з дому, не відвідувала школу та не гребувала вживанням спиртного А мати не раз притягувалася до адміністративної відповідальності», - пише Сергій Цимбалюк.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження та проводиться досудове розслідування.

Відео дня

Як пише правоохоронець, на Хмельниччині налічується 67 сімей, які перебувають під супроводом соцслужб за жорстоке поводження в родині, але найстрашніше, що у цих сім’ях підростає 96 дітей.

З початку року кримінальною міліцією у справах дітей зареєстровано 50 фактів насилля батьків над власними дітьми. Переважно це знущання психологічного та фізичного характеру. За 7 місяців згідно статті 184 КУпАП до відповідальності було притягнено 539 батьків.  

Читайте також: На Хмельниччині 16-річна дівчина отруїлася самогоном. Відкачували її у лікарні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Отаково при юльці давали гроші на дітей, понависирали дітей понаплоджували виводками, БІЗНЕСА НА ДІТЯХ РОБЛЯТЬ, а зараз ач як щеня непотрібні, незнають як ладу дати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up