Хмельничани незаконно виготовляли алкоголь. Щомісяця заробляли 4 мільйони гривень

Хмельничани незаконно виготовляли алкоголь. Щомісяця заробляли 4 мільйони гривень
Тут і далі — фото пресслужби СБУ
  • Хмельничани орендували склад та виготовляли алкоголь.

  • Де вони брали спирт, правоохоронці поки не встановили.

Хмельницька СБУ викрила незаконне виробництво алкоголю, організоване місцевими мешканцями. За інформацією правоохоронців, хмельничани орендували склад та почали виробляти сурогат. Там же зберігали контрафактні цигарки. Де саме зловмисники брали спирт для виробництва, наразі невідомо. На виготовлений алкоголь хмельничани клеїли етикетки відомих брендів та розвозили на власному авто оптовим покупцям.

Під час обшуків вилучили:

  • <

    Відео дня
    /li>

Все це оцінили у 5 мільйонів гривень.

Крім того, оперативники виявили обладнання для виготовлення алкоголю, чорнові записи та пакувальну тару. Щомісяця зловмисники отримували прибуток на 4 мільйони гривень. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 204 («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Орій Яр

    Кожен тиждень закривать .. .і оп'ять відкривають....
  • Сергей Канарик

    Работали не под ихним  контролем. Займитесь наконец своим делом.
  • Анатолій Комарецький

    самі себе викрили
  • Валя Кришталь

    Правильно так треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up