Заступився за дівчину і отримав в голову. На Прибузькій побили 64-річного чоловіка

Заступився за дівчину і отримав в голову.  На Прибузькій побили 64-річного чоловіка
  • Хмельничанин побачив, як біля будинку на Прибузькій п'яний чоловік чіпляється до дівчини та кинувся на допомогу.
  • Чоловіки почали битися й свідки викликала поліцію.
  • У 64-річного "захисника" діагностували перелом, струс мозку та забої обличчя і кінцівок
  • Нападнику загрожує позбавленням волі на строк до трьох років.

Ввечері, 3 січня, 64-річний хмельничанин разом з дружиною поверталися додому. Біля будинку вони побачили, як п'яний чіпляється до дівчини. Чоловік не зміг пройти повз й кинувся на допомогу. Він підійшов та став з'ясовувати у чому справа. Тоді нападник пустив у хід руки. Він почав бити "захисника". Жінка викликала поліцію та швидку.

У чоловіка діагностували перелом малогомілкової кістки, струс головного мозку, забої обличчя та кінцівок

Як повідомили у прес-службі Хмельницького відділу поліції, нападником виявився 47-річний місцевий житель. Він вже притягався за аналогічні злочини. Як сказав правопорушник правоохоронцям, на злочини йшов через свій "важкий душевний стан". 

Відео дня

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального Кодексу України - (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків). Порушнику загрожує позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Українець

    Займайтесь спортом панове.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up