"Мисливець за сумочками": у Хмельницькому судитимуть чоловіка, який нападав на жінок біля під'їздів

"Мисливець за сумочками": у Хмельницькому судитимуть чоловіка, який нападав на жінок біля під'їздів
Фото ілюстративне: IfNews
  • 36-річний чоловік кілька місяців "полював" за місцевими мешканками. Він підстерігав їх ввечері та грабував їх.
  • Загалом, на рахунку злодія десяток жертв.
  • Наразі крадія взяли під варту.
  • Чоловіку світить позбавлення волі на строк  від 4 до 6  років. 

36-річний мешканець Красилова лише нещодавно вийшов з в'язниці, де відбував покарання за вбивство. Однак, на шлях виправлення він такі не став. Натомість, переїхав до обласного центру й став "полювати" на місцевих мешканок. Він підстерігав жертв ввечері біля будинків чи у безлюдних місцях та грабував їх. Так за три місяці, а саме протягом січня – березня 2018 року, він напав на 10  жінок. Злодій виривав з їх рук сумочки та втікав. 

Як повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, наразі крадія затримали та взяли під варту. Справу розслідують за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Чоловіку світить позбавлення волі на строк  від 4 до 6  років. Водночас судом визначено розмір застави, що є обов’язком суду, а саме – понад 90 000 гривень. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up