На Хмельниччині спіймали банду вимагачів

На Хмельниччині спіймали банду вимагачів
  • Троє мешканців Хмельниччини нападали на підприємців.
  • Чоловіки вимагали гроші та спалювали чуже майно.
  • Злочинній групі загрожує до 15 років в’язниці.

На Хмельниччині затримали вимагачів, які нападали на приватних підприємців. Група злочинців складалася з трьох осіб. Всі вони мешканці Хмельницької області віком 33, 46 та 51 рік. Чоловіки залякували підприємців та вимагали у них гроші. Під час нападів палили та нищили майно “незговірливих” громадян.

Правоохоронці затримали злочинну групу в межах області. Під час обшуків у них виявили зброю, біноклі, тактичні ножі, балончики зі сльозогінним газом, рукавички та балаклави. Все знайдене поліція вилучила.

Зловмисникам оголосили про підозру відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 189 (Вимагання) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

Відео дня

Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії. Запобіжний захід для правопорушників оберуть найближчим часом.

За подальшим розвитком подій, слідкуйте на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sergey Serafinchuk

    Супер
  • Andr

    Давно пора вже всіх пересаджати за грати, вже в місті простих людей не має, одні "блатні", "авторитети",  та ті хто так би мовити під ними. Жах просто що робиться, всіх туди за грати, там їм місце!!!
  • Михаил Горшков

    С каких пор тычковый нож стал тактическим?????

    Alex Varmint reply Михаил Горшков

    а строительные рукавички ? )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up