На Західно-Окружній спіймали 25-річну дівчину з наркотиками

На Західно-Окружній спіймали 25-річну дівчину з наркотиками
  • Дівчину помітили в лісовій смузі біля заправки. 

Хмельницькі патрульні спіймали дівчину, яка ймовірно розповсюджувала наркотики. Інцидент трапився вночі сьогодні, 27 травня, на Західно-Окружній. У лісовій смузі біля АЗС помітили двох жінок. Під час спілкування з поліцейськими громадянки поводились підозріло. 

Як зазначають в Управлінні патрульної поліції Хмельницької області, їм провели поверхневу перевірку. У 25-річної дівчини при собі була паперова коробка з-під взуття, а всередині - фасувальний матеріал (поліетиленові пакети чорного та прозорого кольорів), ваги, пакет з білою речовиною, а також пакет з речовиною, схожою на канабіс. 

Патрульні додають, під час огляду огляду телефону жінки встановили, що ймовірно вона збувала наркотики на Тернопільщині, а також Дніпропетровській області. У Хмельницький ж вона приїхала начебто для отримання наркотичних засобів (мастер-клад), про що свідчать фото на телефоні та геолокації.

Відео дня

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить всі обставини. Наразі всі виявлені речовини вилучили для проведення експертизи.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up