“Наркотична” ніч: за одну зміну хмельницькі патрульні тричі виявляли підозрілі речовини

“Наркотична” ніч: за одну зміну хмельницькі патрульні тричі виявляли підозрілі речовини
  • Сьогодні вночі поліцейські тричі виявляли речовини, що схожі на наркотики.
  • Підозрюваних осіб копи затримали у різних мікрорайонах міста. 
  • Всі вони мали при собі дивні речовини білого і зеленого кольору.

Під час нічної зміни патрульних на вулиці Прибузькій було помічено молодиків, що підозріло себе поводили. У результаті поверхневої перевірки у 30-річного хмельничанина було знайдено два згортки із зеленою подрібненою речовиною.

У цей час на перехресті вулиць Гальчевського та Заводської поліція виявила підозрілу особу. Ним був 19-річний хлопець. У нього копи знайшли два паперові згортки із зеленою речовиною, що зовні схожа на наркотики.

Також близько 4-ої години ранку на вулиці Зарічанській патрульні зупинили транспортний засіб Opel, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із правопорушником поліція помітила, як той нервує. Відтак у нього виявили три згортки: в одному була порошкоподібна речовина білого кольору, а в інших двох - зеленого. 

Відео дня

Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції в Хмельницькій області на своїй сторінці у Facebook.

У всіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даними справами. Також ними буде встановлено походження невідомих речовин, причетність даних осіб до вчинення правопорушення та подальшу правову кваліфікацію дій ймовірних порушників.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

На данном изображении может находиться: обувь

Нет описания фото.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up