Народила вдома і викинула в канаву. 19-річна дівчина позбулася новонародженого хлопчика

Народила вдома і викинула в канаву. 19-річна дівчина позбулася новонародженого хлопчика
  • Тіло маленького хлопчика в стічній канаві одного із сіл Шепетівського району знайшла жінка, яка неподалік випасала худобу.
  • Про страшну знахідку жінка одразу повідомила поліцію.
  • Матір знайшли того ж дня.
  • За даними поліції, 19-річна дівчина народжувала сама, без допомоги медиків.

Напіврозкладене тіло немовляти у канаві біля одного з сіл Шепетівського району знайшла 49-річна місцева мешканка. Жінка ввечері  29 квітня неподалік цього місця випасала худобу. Шокована плаченим, вона одразу подзвонила на “102”. У поліції кажуть, що буквально за кілька годин розшукали породіллю.

Нею виявилася  19-річна місцева дівчина. Вона розповіла працівникам поліції, що народила дитину ще місяць тому в домашніх умовах. За її словами, пологи приймала сама у себе, і малюк з‘явився на світ мертвим, з обгорнутою довкола шиї пуповиною.

“Під час вагітності майбутня матір не особливо піклувалася про власне здоров‘я й до лікарів за консультацією не зверталася, на відповідний облік вагітних не ставала. До речі, для молодої  жінки це уже не перший досвід пологів та материнства - на утриманні вона має півторарічну дитину”, - повідомляють у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Відео дня

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження, попередньо - за ознаками ч.1 статті 117 Кримінального кодексу України - Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини. Дівчині загрожує обмеження волі до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Тіло немовляти направили на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті хлопчика. Саме від результатів СМЕ залежить, чи буде в діях матері склад зазначеного  вище злочину, чи дитина дійсно народилась мертвою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Максим Кононов

    Не ну а что - в селе делать нечего, работы/зарплаты нет - презервативы в цене, а шпиливили никто не отменял. Ну и скорее всего не на сухую, так как на бухло деньги найдут всегда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up